DESIGN EXPO & OTVORITEV MESECA OBLIKOVANJA
13. oktober, 2020

Mesto oblikovanja, Dunajska cesta 123, Ljubljana

0
Od leta
0+
Nagrajenih projektov
0+
Predavateljev
0
BigSEE držav
0+
Udeležencev

Oblikovalska konferenca

Znamke o napredku opolnomočenem z oblikovanjem
Mednarodno priznani menedžerji in strategi iz oblikovalsko ozaveščenih podjetij bodo predstavili strategije in koncepte razvoja lastne blagovne znamke temelječe na dobro oblikovanih izdelkih. Odgovarjali bodo na vprašanja, kot so: kako prepletati oblikovanje v razvoj novih izdelkov; kako razvijati blagovno znamko, ki ustvarja diferenciacijo, viša dodano vrednost, veča prepoznavnost in gradi zaupanje kupcev, ter kako sploh prodajati dobro oblikovane izdelke danes.

Design 180˚
Oder nagrajencev:
Kratke predstavitve BigSEE nagrajenih projektov s področja produktnega in modnega oblikovanja.
Oder strokovnjakov:Strokovnjaki o inovativnih materialih, tehnologijah in storitvah, ki so življenjsko pomembni pri oblikovanju in razvoju novih izdelkov.

Sejem

Sejem vrhunsko oblikovanih izdelkov, ter materialov, tehnologij in storitev, ki so potrebni pri razvojno oblikovalskih procesih. Nagovarja gospodarsko in kreativno elito v regiji (19 držav, 350 milijonov ljudi) ter omogoča pozicioniranje in povečuje prepoznavnost blagovnih znamk.

ArtPart

ArtPart je inovativna umetniško izkustvena platforma za povezovanje arhitektov, oblikovalcev, umetnikov in naprednih blagovnih znamk z obiskovalci zunaj uveljavljenih umetniških prizorišč.
Dogodki, razgibani z iskrivim umetniškim jezikom arhitektov, oblikovalcev in umetnikov, ponujajo ustvarjalni in družabni prostor za sodobno komuniciranje kreativnih sektorjev in blagovnih znamk.

ArtPart je ekskluzivno vključen v slavnostno otvoritev Meseca oblikovanja 2020. 

 

BigSEE  nagrade

BigSEE nagrade za produktno in modno oblikovanje 
Z nagradami izpostavljamo in nagrajujemo oblikovalsko odličnost v regiji

BigSEE vizionarji
Zavod Big podeljuje nagrado za vizionarstvo tistim posameznikom, ki plemenitijo in navdihujejo svet kreativnosti, premikajo meje arhitekture in oblikovanja ter pomagajo razvijati ustvarjalno okolje Jugovzhodne Evrope. Ti pomembni posamezniki tako bistveno prispevajo k vlogi oblikovanja in arhitekture v tem delu Evrope ter ju postavljajo na svetovni zemljevid največjih oblikovalskih dosežkov. Kreativnost teh vizionarskih voditeljev se dotakne naših emocij na način, ki v nas zaneti strasti in iz nas izvabi tisto najboljše.

Slovenske nagrade za oblikovanje

Mesec oblikovanja že od leta 2003 nagrajuje ustvarjalce iz Slovenije, ki pomembno prispevajo k dvigu kakovosti oblikovanja.

Z nagradami OBLIKOVANJE LETA, INTERIER LETA, BREZČASNI in PERSPEKTIVNI kritično vrednotirelevantne dosežke stroke, prolematizira učinkovitost slovenskega oblikovanja in opozarja na oblikovalski ustvarjalni potencial.

Otvoritev Meseca oblikovanja s podelitvijo nagrad

Slovesna otvoritev  s podelitvijo BigSEE oblikovalskih nagrad in slovenskih nagrad za oblikovanje je osrednja prireditev Meseca oblikovanja. Letos bo v okviru pdelitve potekal tudi umetniški performans ArtPart.

Razstava

Razstava BigSEE v nacionalnih paviljonih predstavlja nagrajene oblikovalske projekte iz jugovzhodne Evrope.
Namenjena je promociji poslovne in kreativne odličnosti jugovzhodneEvrope in kot taka ponuja poglobljen vpogled v trenutno stanje na področju ustvarjalnosti v regiji.

Big SEE Talks

Oglejte si in poslušajte intervjuje z ustvarjalci nagrajenih BigSEE projektov o njihovi gonilni sili in vizijah TUKAJ →

FOTO GALERIJA 2019

VSTOPNICE IN REGISTRACIJA

ZA NAKUP DNEVNE VSTOPNICE PROSIMO IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO.

Nalagam...
0
* Obvezno polje

S prijavo dovoljujem uporabo svojih osebnih podatkov v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in Politiko zasebnosti Zavoda Big.

Go to Top