Tomaž Kolšek;

UCS, Slovenija

Tomaž Kolšek trenutno deluje kot vodja skupine za raziskave in razvoj v SafeSize, svetovnem voditelju pri priporočilih svetovanju, povezanemu z obutvijo.

G. Kolšek je doktoriral na Fakulteti za strojništvo, Univerze v Ljubljani. Kvalificiran je za razvoj programske opreme, računalniške grafike, 3D vizualizacije, razvoja algoritmov in inženirstva. Delal je na številnih industrijskih projektih, od vodnih turbin do fuzijskih reaktorjev.

UCS – kjer se srečujejo potrebe potrošnikov, trgovcev na drobno in proizvajalcev. UCS ponuja inovativne rešitve za velikost proizvajalcev, trgovcev na drobno in institucionalnih kupcev, ki pričakujejo optimalno razmerje med stroški in koristmi. V samo sedmih letih je družba razvila globalno edinstvene tehnologije in instrumente za široko uporabo.

 

SafeSize je svetovna vodilna tehnologija pri priporočilu za čevlje in svetovanje. Ponuja prilagojeno rešitev, ki za stalno izboljševanje uporablja bogate povezane podatke in strojno učenje. S SafeSize se skenira pot do uspeha. Ponuja rešitev, ki se s časom izboljšuje – bolj se uporablja, boljši rezultati se lahko doseže.