Project Description

NOA LES predstavlja inovativno storitev od drevesa do izdelka.
Naravni dizajn, ki je Originalen, ter les ki je Avtohton, je značilnost vseh izdelkov.

Podjetje NOA LES d.o.o. globalnemu trgu ponuja izdelke z značajem, izdelane iz polnega lesa mestnih dreves in drugih dreves posebnega pomena, ki sicer predstavljajo lesni odpadek oz. les namenjen za predelavo v lesne polizdelke nizke dodane vrednosti.
S tem dajemo mogočnim drevesom, ki so desetletja ali celo stoletja dajala senco ljudem, zavetje mestnim živalim, čistila zrak in s tem izboljševala kvaliteto življenja vsem v svoji okolici, novo življenje, kot del vsakdanjika družin in posameznikov kot jedilne in delovne mize, delovni pulti in nabor manjših gospodinjskih in dekorativnih izdelkov ter jih rešujemo njihove običajne krute usode.
S svojim delovanjem želimo opozarjati na pomen mestnih dreves in drugih dreves posebnega pomena ter gozdov v splošnem za kvaliteto življenja posameznikov, prispevati k pravilnem trajnostnem vzdrževanju in vnovični zasaditvi le teh. Svojim kupcem dajemo možnost nakupa visokokvalitetnih izdelkov iz naravnih materialov znanega lokalnega izvora, ki niso rezultat namernega industrijskega posega v gozd in s tem priložnost, da tudi sami prispevajo k izpolnitvi našega poslanstva.

KONTAKT:
NOA LES d.o.o.
Brod 3D
1370 Logatec
Tel.: +386 31 386 737
E-mail: info@noales.si
www.noales.si