Zastopstvo priznanih blagovnih znamk talnih oblog parketa, tekstila, gres porcelana. Svetovanje, prodaja in montaža notranjih in zunanjih talnih oblog.
V našem podjetju poskrbimo, da izberete talno oblogo , ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam. Zavedamo se, da je talna obloga najbolj viden in najbolj obremenjen del pohištva, zato strankam nudimo svetovanje in kvalitetne rešitve posameznih notranjih in zunanjih ambientov.
Notranjost doma ali poslovnega prostora olepšamo s parketom LISTONE GIORDANO, gres porcelanom KRONOS, tekstilnimi talnimi oblogami VORWERK in BURMATEX, zunanje površine pa oblagamo z lesom in gres porcelanom, ki jih najraje postavljamo na polpropilenske podstavke BUZON.

O PODJETJU
Podjetje MARAMO – SVET PARKETA d.o.o. je mlado podjetje z bogatimi izkušnjami na področju talnih oblog. Naša največja prednost je nedvomno dobro poznavanje značilnosti talnih oblog, individualna obravnava strank, izdelki vrhunskih blagovnih znamk ter možnost kvalitetne vgradnje.

POSLANSTVO IN VREDNOTE
Naše delo je naše veselje. Prihodnost gradimo na zadovoljnih strankah, zato delujemo korektno, profesionalno, dobronamerno in pošteno.

VIZIJA
Dobronamernost je pot do uspeha.

CILJI
Želimo ustvarjati ambiente, ki vzpodbujajo ustvarjalnost, krepijo dobro počutje posameznikov in ustvarjajo harmonične vezi med sobivajočimi.

KONTAKT:
Maramo – svet parketa d.o.o.
Župančičeva 18
1000 Ljubljana

info@svet-parketa.si
www.svet-parketa.si