Izdelujemo ure iz različnega materiala (steklo, les, kamen, kovina, akril….. Na osnovi vaših želja so to lahko stenske, namizne, viseče ali talne/ pohodne ure. Oblika in velikost po dogovoru, prav tako tudi sama izvedba glede na vaše naročilo. Mehanizmi, ki jih vgradimo, so priznanih podjetij Hermle, Junghans, Bodet . V naši predstavitvi se razširjamo tudi na področje zunanjih ur, reklamnih ur višjega cenovnega razreda, sončne ure / zunanje, notranje, prenosne… ( plemenite kovine obdelane na rokodelski osnovi ). Prav tako imamo težnjo sooblikovati mestno arhitekturo s kvalitetnimi urami, ki prinašajo dodaten čar in funkcionalnost samega ambienta v urbanem prostoru.

Delavnica je manufakturnega značaja v kateri se izdelujejo prototipi oziroma končni izdelki
Ure odlikuje popolnost v vseh podrobnostih. Materiali in barve določajo karakter, ki ga profilirata oblika in estetska vrednost. Natančna izdelava, dovršen videz in kakovostna izvedba pa so nezamenljiva oblika končnega izdelka

Miselni mehanizem za povečanje kreativnosti je moč vzpodbujati tako, da lahko proizvede čim več tvornih idej. Človek, ki hoče ustvarjati, mora biti sposoben »proizvajati« najbolj nenavadne kombinacije – take, ki niso zapisane na nobenem programu – da iz navidezno zelo zapletene naloge ustvari novo, najraje enostavno rešitev. Pri ustvarjalnih pobudah si mora človek priklicati v spomin svoje umske zmogljivosti in jih osredotočiti na izbrani problem. Razpoznati ga mora iz čim več zornih kotov, ga analizirati in primerjati z dejstvi ter spoznanja povezati. Šele, ko se njegove domneve z njimi ujemajo, ga to vodi do nove, popolne ali delne rešitve.

KONTAKT:
URAR – ROKODELEC – INOVATOR – OBLIKOVALEC
Boštjan Pavlič S. P. sestavljanje izdelkov – finomehanika – urarstvo
Triglavska ulica 15
1230 Domžale
Tel.: 041 901 126
pavlic.bostjan@siol.net