Maja Lapajne;

STEKLARNA HRASTNIK, Slovenija

Gospa Maja Lapajne pravi, da jo ženejo zanimivi projekti, navdihujoče zgodbe in ljudje z iskrico v očeh.

Kot mednarodna strokovnjakinja za marketing, ki se osredotoča na razvoj in izvedbo marketinške strategije (globalne in lokalne), novih izdelkov in blagovnih znamk, je direktorica trženja v podjetju Steklarna Hrastnik d.o.o.

Že več kot 150 let je Steklarna Hrastnik ugleden svetovni partner pri razvoju in izdelavi vrhunskih izdelkov iz stekla, ki jih odlikuje eno najčistejših stekel na svetu.

 

Široka paleta izdelkov vključuje vrhunske steklenice za žgane pijače, steklenice za kozmetično industrijo in izdelke iz namiznega programa. Izdelki Steklarne Hrastnik so odlična kombinacija sloga in kakovosti ter zajemajo od tradicionalnih dizajnov do inovativnih, nagrajenih oblikovalskih rešitev, vključno s skodelico Puzzle, ki je prejela nagrado Red Dot Design 2016. Izdelki so lahko personalizirani s celovitimi tehnikami dekoriranja, s čimer dosežemo osupljive vizualne efekte. Glede naročenih količin se prilagajamo potrebam kupcev.

 

Izdelki so izdelani iz vrhunskega stekla, ki ga odlikuje izjemen kristalni sijaj in ne vsebuje težkih kovin.

 

Steklarna Hrastnik ponuja prilagodljive in odlične storitve, kratek čas dobave in kupcem prilagojene rešitve. Podjetje ponuja celotno paleto storitev (One stop shop), od ideje do razvoja, oblikovanja in do dostave.