Csaba Molnar; 

ZENGOVARI LIGHTING, Madžarska

Csaba Molnar se je pred šestimi leti pridružil skupini Zengovari kot pomočnik pri komuniciranju z vedno večjim ciljnim evropskim trgom.

Je angleško-madžarski prevajalec trgovskih sposobnosti, njegova afiniteta in razumevanje tako tehnologije kot človeškega pristopa, skupaj z ljubeznijo do dobrih izzivov, odlikuje g. Molnarja med ključnimi člani Zengovar ekipe. Ker vedno išče nova interesna obzorja, Zengovari pa je podjetje, ki to podpira, so mu zaupani raznovrstni razvojni projekti, razširitve IT sistema, vodenje pisarne v Budimpešti in posredovanje v mednarodnih odnosih, predvsem kot glavni stik med Zengovari in njegovima največjima izvoznikoma; McDonald’s in Accor.

Ekipa Zengovari Lighting Ltd. že skoraj 30 let razvija in izdeluje svetila in svetlobne sisteme. Idejam in sanjam notranjih in električnih oblikovalcev, arhitektov in drugih posameznikov daje obliko, z najboljšo razpoložljivo tehnološko vsebino.

 

Zengovari Lighting Ltd. se ne ozira na meje – nenavadne individualne zahteve ustvarjalcem v podjetju predstavljajo priložnost in poklicni izziv,  prav tako kot optimizacija standardiziranih produkcij. Njihovo načelo je, da “problematičnih zahtev” ni.

 

Pri Zengovari Lighting Ltd. se delo s telesom in dušo opravlja v celoti. Vsakemu naročniku in projektu se zavežejo z enako skrbnostjo, in ker je vsako svetilo posebno in dragoceno, vsako nosi svojo edinstveno zgodbo.