Načrtovalci kopalnic, arhitekti, končne stranke – vsem priporočamo, da si vzamete trenutek, pogledate in začutite. S serijo TECEvelvet nam je v podjetju TECE uspelo razširiti ponudbo upravljalnih plošč za stranišča s samostojno kolekcijo s številnimi zanimivimi poudarki. Za novi dizajn je poskrbel mednarodno znan oblikovalec Konstantin Grcic, žameten dotik pa zagotavlja inovativna površina FENIX NTM® v sodobnih barvah.

Uporabniki običajno opazijo upravljalne plošče stranišč šele pri splakovanju. Zato pogosto podcenjujejo njihov vizualni učinek v kopalnici in vlogo fizičnega dotika. Vse to pomeni, da je upravljalna plošča zelo sorodna kljukam vrat. Izziv za oblikovalca je bil nadaljnji razvoj oblikovne govorice upravljalne plošče v takšni smeri, da postane nezamenljiva, hkrati pa vseeno ni vsiljiva. To je hoja po robu, ki jo je Grčić elegantno rešil s postavitvijo elementov za splakovanje z malo in veliko količino v jasno novo geometrijo.

Čarobni material
Material FENIX NTM® ima izredno mat videz, saj se svetloba na njegovi nanostrukturi razprši in ne odbije proti opazovalcu. Navdihnil je že številne arhitekte in notranje oblikovalce na področju oblikovanja prostorov, pohištva ter kuhinj, zdaj pa ustvarja ekskluzivne ambiente tudi v kopalnicah.
Na dotik je prijetno žameten, mehek in topel ter spominja na tkanino. Ob tem je material FENIX NTM® robusten, higieničen in se zlahka čisti, kar je že dokazal pri zahtevni vsakodnevni uporabi v sodobnih kuhinjah.
Inovativni akrilni material hkrati preprečuje prstne odtise in vdor umazanije ter vode – površina je vedno videti popolna. Ob tem je odporna proti praskam in obrabi ter proti kislim in drugim gospodinjskim čistilom.

Manj odstopanja od površine
Serija TECEvelvet je od stene odmaknjena največ pet milimetrov. S površino poravnana vgradnja je mogoča z dodatnim vgradnim okvirjem – takrat jo od okolice ločuje le tanka reža. To je še posebno učinkovito, kadar je plošča vdelana v po barvi enako oblogo stene iz materiala FENIX NTM®, tako da se navidezno zlije vanjo.

Proste roke pri oblikovanju elegantne kopalnice
Plošče TECEvelvet so na voljo v šestih barvah za popolno harmonijo z vsako kopalnico.

Bianco Kos/bela

Grigio Efeso/kamnito siva

Grigio Londra/antracitna

Nero Ingo/črna

Beige Arizona/bež siva

Castoro Ottawa/bež rjava

Datoteka

Proizvajalec
TECE

Izvedite več tukaj →