TECE

TECE je priznano nemško podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami v proizvodnji sanitarne tehnologije (vgradni splakovalniki, aktivirne tipke za splakovanje stranišč ali pisoarjev), sistemov za odvodnjavanje (kanalete za prhe in talni odtoki) ter cevnih sistemov za ogrevanje, pitno vodo in površinsko ogrevanje, na trgu v jadranski regiji pa deluje od leta 2005.

V več letih delovanja na hrvaškem trgu je podjetje TECE d.o.o. poslovanje postopoma razširilo tudi na druge trge v regiji, tako da so izdelki TECE danes na voljo v Sloveniji, na Madžarskem, v Črni gori, Srbiji ter v Bosni in Hercegovini.

Inovativnost, vrhunsko oblikovanje in energetsko učinkovitost izdelkov TECE potrjujejo številne nagrade in certifikati, kot so oblikovalska nagrada Red Dot za aktivirno tipko TECEsquare in stranišče TECElux, nagrada Design Plus za iztočni ventil TECE oziroma za njegovo univerzalno uporabnost in tehnologijo, ki omogoča prihranek vode, ter oznaka WELL za vgradni splakovalnik TECE in modul TECElux.

Kategorija
Partnerji

Lokacije
Zagreb, Hrvaška
Beograd, Srbija
Budimpešta, Mađarska
Sarajevo, Bosna in Hercegovina

Povezave
Website
Facebook
Instagram

Kontakt
+385 1 3079 000
info@tece.hr