ZENER

PebbleTec® je brezšivna bazenska obloga iz naravnega materiala, ki omogoča izdelavo bazena brez šivov, robov in fug. Nanaša se direktno na betonsko školjko in je izredno trpežna, protidrsna, enostavna za vzdrževanje in prijetna na otip. V letu 2017 smo postali zastopnik in licencirani izvajalec za izdelavo PebbleTec bazenov v Sloveniji.

Referenčni projekti:
Notranji, zunanji in otroški bazen Termalija Family Fun v Termah Olimia, 2017-2018.

Predstavitev novosti:
Glavne prednosti bazenske obloge PebbleTec® so: oblikovanje bazena brez omejitev, obloga je narejena iz naravnih materialov najboljše kvalitete, je ekstremno trajna in zanesljiva, površina je protidrsna, prijetna na otip, enostavno se čišti in vzdržuje, izvedba je hitrejša kot običajne obloge bazenov, saj se nanaša direktno na betonsko školjko in ni potrebe po hidroizolaciji.

Katere probleme nagovarja/rešuje?
Projektantom PebbleTec ponuja neomejene možnosti oblikovanja bazena (ne samo klasičnih oblik), konec skrbi zaradi trpežnosti obloge (ni ohlapnih ploščic ali osmoze), lastniku pa hitro izvedbo (brez dolgotrajnih del), enostavno vzdrževanje in protidrsnost. Izdelek nima fug, ostrih kotov in je v vodi skoraj neuničljiv.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
PebbleTec® je novost v Sloveniji in stopa v korak z novimi trendi oblikovanja prostoror sprostitve. Rešuje marsikateri oblikovalski in izvedbeni problem, s katerim so se projektanti in arhitekti, ki se ukvarjajo z načrtovanjem bazenov, srečevali v preteklosti.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
PebbleTec® je v svetu prva obloga iz prodnega peska po izboru strank. Z več kot 30-letno tradicijo v Avstriji in 20-letno tradicijo v ZDA zdaj osvaja tudi bazene v Evropi. Podjetje Zener bo kot licencirani izvajalec za Slovenijo poskrbetl, da se nivo oblikovanja bazenov in njihova trpežnost dvigneta na novo raven.

Kontakt:

ZENER d.o.o.
Ankaranska cesta 5b, Koper
Tel.: +386 51 411 213
info@pebbletec.si
www.pebbletec.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Vilko Krajnik, vodja projektov in segmenta PEBBLETEC
GSM: 051 411 213
E-mail: vili@zener.si