TOPLINA KAMINA

BiNep d.o.o. (www.toplina-kamina.si) je ekskluzivni distributer kaminov na bioetanol Decoflame. Vrhunski danski kamini so tehnološko dovršeni, izdelani v skladu z evropskimi standardi, s svojim minimalističnim dizajnom pa se estetsko podajo tako v sodoben kot bolj tradicionalen interier.

Referenčni projekti:
Kamine, izdelane po meri, večinoma vgrajujemo v zasebne hiše in stanovanja.
Gorilnik pa je nameščen tudi v restavraciji K5 v Trbovljah in v restavraciji Sedem v Mariboru.

Predstavitev novosti:
Kamine na bioetanol izdelamo po meri, lahko jih vgradimo v steno (ohišje in gorilnik) ali v pohištvene elemente (samo gorilnik). Decoflame je vodilni proizvajalec elektronsko krmiljenih gorilnikov, ki jih lahko upravljamo na daljincu ali pametnem telefonu, imajo šest stopenj intenzivnosti, plamen pa je vedno zvezen in enakomeren, da deluje popolnoma naravno. Gorilniki so opremljeni z različnimi senzorji za dodatno varnost in preprosto uporabo.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Kamini na bioetanol so primerni za vse objekte (hiše, stanovanja, hotele, gostinske objekte), saj ne potrebujejo dimnika in ne povzročajo nobene umazanije. V nizkoenergijskih in pasivnih objektih je to edina možnost za odprt plamen. Ker oddajajo toploto samo, ko gorijo, se hiše ne pregrevajo kot se dogaja pri kaminih na drva. Odlično delujejo z rekuperacijo.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Kamini so posebej primerni za nizkoenergijske in pasivne hiše, zaradi enostavne uporabe pa so vse bolj priljubljeni tudi v stanovanjih in prenovljenih hišah.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Stranke so zadovoljne zaradi preproste uporabe in upravljanja ter dizajna, ki v prostoru ustvari minimalističen in estetski element. Ker se kamin hitro prižge in ne povzroča umazanije, ga tudi pogosto uporabljajo.

Kontakt:

Toplina kamina d.o.o.
Gsm: 041 798 897
E-naslov: info@toplina-kamina.si
www.toplina-kamina.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Matej Bandelj
Telefon/GSM: 041 798 897
E-naslov: info@toplina-kamina.si