TEM

Podjetje TEM Čatež d.d. je vodilni slovenski proizvajalec električnih stikal in vtičnic, ki svojim uporabnikom že več kot 40 let ponuja preprosto prilagodljive, tehnološko inovativne in estetsko dovršene izdelke, ki uravnavajo počutje in razpoloženje v različnih bivalnih in delovnih okoljih.
Proizvaja širok nabor elementov, ki jih delimo na dizajn stikala MODUL ter klasična stikala EKONOMIK.

Med dizajn stikala MODUL sodijo linije LINE, SOFT in PURE. Linijo PURE odlikujejo naravni materiali: kovina, les, steklo. Poseben dotik se izraža skozi edinstveno obliko. Je opazen, a hkrati nevsiljiv. Izžareva čutnost, prefinjenost, merila visokega standarda in seveda čistost. Linija LINE predstavlja čiste, ravne linije, ki ustvarjajo brezčasen dizajn. Popoln, ravno oblikovan tanek profil in ergonomija mehkega dotika dajeta vrhunski videz z vseh strani. Linijo SOFT pa odlikujejo mehke oblike, ki so jih nadgradili s subtilnim izborom barv in posebnimi nanosi, ki jih začutite ob dotiku.
Z modularnim sistemom stikal in vtičnic je podjetje TEM Čatež d.d. poskrbelo za celovit sistem pri katerem lahko najdete vse elemente za poljuben sestav, katerega lahko kombinirate navpično ali vodoravno. Sistem odlikuje popoln izbor elementov in enostavna vgradnja. Naredijo vam stikala po vaši meri, saj lahko izbirate med različnimi barvami okvirjev, lahko pa vam jih tudi okrasijo s poljubnimi grafikami in napisi, ki ustrezajo vašemu ambientu. Modul so razvili za vse, ki znate ceniti premišljeno načrtovan izdelek. Sistem potrebuje manj prostora, saj je v isti okvir možno sestaviti poljubno kombinacijo funkcijskih elementov. Primeren je za novogradnje in adaptacije.

Referenčni projekti:
Izdelki TEM Čatež so vgrajeni v različne objekte z raznimi nameni rabe: luksuzni hoteli, apartmajska naselja, poslovni objekti in javne ustanove, trgovski centri, šole, športni objekti, stanovanjski objekti, mobilne hišice, itd.

Kratka predstavitev novosti, inovacij, izboljšav, rešitev.
V zadnjem času so v podjetju TEM razvili nove inovativne produkte. Z novo generacijo LED zatemnilnikov, USB polnilnikov in brezdotičnim stikalom bo bivanje še enostavnejše in udobnejše.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
TEM Čatež svoje uporabnike vedno postavlja na prvo mesto, zato jih pri razvijanju novih izdelkov vodi načelo enostavnosti. Poskrbi pa tudi za najrazličnejše okuse in potrebe, zato proizvaja dizajnerska stikala različnih barv in oblik, ki zadovoljijo še tako specifične okuse. Arhitektom omogoča poenostavljeno načrtovanje objektov ter jim ponuja širok spekter materialov in barv elementov, ki jih proizvaja.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Naše stranke so zadovoljne s kakovostjo in enostavnostjo naših izdelkov, ter nam dodeljujejo visoke ocene za:
+ Popolna podpora in pomoč
+ Hitra dostava in dobre storitve
+ Široka paleta izdelkov, odlična komunikacija, izkušeni zaposleni
+ Kompetentni sodelavci
+ Cenimo dobro sodelovanje z vsemi zaposlenimi in hitra tehnična, komercialna in marketinška podpora
+ Zelo korektno sodelovanje, spoštovanje dogovorjenih pogojev poslovanja, hitra in enostavna realizacija naročil
+ Kvaliteta izdelkov in močno partnerstvo

Kontakt:

TEM Čatež d.d.
Čatež 13
8212 Velika Loka
Tel.: 07 34 89 900
E-mail: info@tem.si
www.tem.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Janez Perme
E-mail: janez.perme@tem.si