TEM ČATEŽ

Vodilni slovenski proizvajalec stikal in vtičnic TEM ustvarja inovativne, moderne in estetsko dovršene izdelke, ki uporabnikom uravnavajo bivanjsko razpoloženje v različnih prostorih in okoljih. Zaradi najrazličnejših okusov, želja in potreb so razvili univerzalni modularni sistem stikal in vtičnic MODUL. Sestavljajo ga 3 oblikovne linije Line, Soft in Pure, ki so odraz sodobnega, prefinjenega življenjskega stila.

Referenčni projekti:
Novi poslovno-skladiščni objekt TEM Čatež, za katerega smo skupaj z našimi Jereb in Budja arhitekti prejeli nagrado Zlati svinčnik 2018, nominirani pa smo bili tudi za Plečnikovo nagrado 2018. Veliko število hotelov svetovno znanih verig, stanovanjskih objektov, poslovnih stavb, javnih ustanov je opremljenih s stikali in vtičnicami TEM. Med njihove reference sodijo tudi Elanove jadrnice, mobilne hišice različnih proizvajalcev, nakupovalni centri…

Predstavitev novosti:
TEM ponuja širok in bogat nabor stikal in vtičnic, modularnih funkcijskih elementov (USB polnilnikov, LED zatemnilnikov, termostatov, IR senzorjev, 3D lučko, brezdotično stikalo …) in najrazličnejših dekorativnih okvirjev za vsak okus in potrebe. Z ekskluzivno in prefinjeno oblikovno linijo okvirjev PURE iz naravnih materialov (les, kovina, steklo) še dodatno obogatite in popestrite ambient. TEM sistemske rešitve so primerne za vgradnjo in uporabo tako podometno, nadometno, kot tudi v talnih dozah, parapetnih kanalih, razdelilnih omaricah, z IP in antibakterijsko zaščito, odlikuje pa jih hitra, enostavna in fleksibilna montaža. Ena od konkurenčnih prednosti TEM je tudi konfigurator stikal in vtičnic MODUL MANAGER, s katerim lahko enostavno izdelate popis in hitro pridobite informativno ponudbo (modulmanager.tem.si), hkrati pa preverite in izberete pravo barvno kombinacijo tipk-stikal, vtičnic in okvirjev.

Katere probleme nagovarja/rešuje in Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Predvsem zaradi estetske funkcije prostorov, na katero so arhitekti pri svojem delu pozorni. Ker so naša stikala in vtičnice osnovni del teh ambientov, smo prepričani, da lahko poleg svoje osnovne funkcije služijo tudi estetskemu namenu.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Odzivi so zelo pozitivni zaradi kvalitetne izdelave, možnosti prilagajanja različnim interierjem in dodane estetske vrednosti.

Kontakt:

TEM Čatež d. d.
Čatež 13
8212 Velika Loka
Slovenija

T: 07 34 89 900
E: info@tem.si
www.tem.si

Facebook: tukaj
LinkedIn: tukaj
YouTube: tukaj