SENČILA RALUX

Družinsko podjetje letos praznuje 30 let uspešnega dela izključno na področju zunanjih senčil, Sedaj specializirano za opremo zahtevnih prestižnih objektov. To zagotavlja ponudba izdelkov s presežno oblikovno in tehnično dovršenostjo v sistemu Gibus in strokovno usposobljeno ekipo zaposlenih, po specializiranem statusu RALUX – Gibus Atelier.

Referenčni projekti:
Predvsem individualne vile in počitniški objekti, ki so tudi predmet diskretnosti, Restavracije kot npr. Gostišče DENK Zg.Kungota, GREDIČ, BELVIN in drugi objekti v Goriških Brdih, terasa Block Cafe-Špar Zaloška Lj., Gostilna STRIČEK Lj, Kavarna Vanilija Medvode, Park vojaške zgodovine Pivka itd. kot objekti OMV in MOL po celi Sloveniji.

Predstavitev novosti:
NOVOST je RALUX EXPO v Ljubljani, kot PRVI BUTIK CLUB zunanjih SENČIL s prostim dostopom za ARHITEKTE in PROJEKTANTE, na ODDALJENO tehnično POMOČ po želji. NOVI izdelki v 2019: Bioklim. Lamelna Pergola MED JOY, Cela paleta CLICK ZIP Screen Senčil, Kasetna tenda NODO in TXT. Te lahko vidite na www.ralux.si in v RALUX EXPO na Leskoškovi 9E v Ljubljani – BTC.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Samopostrežni interaktivni RALUX EXPO je inovacija. Dodana vrednost za arhitekte je, da izdelke stranki predstavijo v živo in tega skupaj preizkusijo tudi brez naše prisotnosti. Za stranko in nas pa dodana vrednost, da BUTIČNI izdelek viden in izkušen v živo je povsem nekaj drugega, kot na prospektih ali v e-medijih, pri čemer Photoshop dela lahko čudeže. In prav zato želimo naše izdelke ponuditi v živo, ker si to nedvomno dejansko tudi zaslužijo.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Ker Arhitektom to prinaša tehnično izpopolnjene sklope, ki jih implementirajo v objekte brez vsakokratnega razreševanja detajlov in funkcij na novo, ker so že sistemsko rešene. To olajša delo, tudi s podporo v DWG obliki.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Vse pogosteje se nam dogaja, da investitorji svojim Arhitektom pogojujejo izključno implementacijo izdelkov iz ponudbe RALUX.

Kontakt:

Senčila RALUX d.o.o.
Ravnica 9/s, 5251 Grgar
Nova Gorica – Slovenija

Tel.: 05 30 73 003
info@ralux.si
www.ralux.si