SENČILA RALUX

Senčila RALUX je družinsko podjetje, z izkušnjami na tem področju od leta 1989 z lastno proizvodnjo, lastnimi montažnimi in servisnimi ekipami. Od leta 2003 licenčno in ekskluzivno izdelujemo ter vgrajujemo izključno sisteme partnerja GIBUS. Dizajnerski izdelki Gibus so s povdarkom na bogati vsebini, trajnosti in tehnični dovršenosti. Naš razstavni salon lahko obiščete v Novi Gorici ob proizvodnem objektu, v 2 polovici 2018 pa razstavni SALON – Ralux na več kot 200m2 v Ljubljani – BTC na Leskoškovi 9E – za Arhitekte tudi samopostrežno.

Referenčni projekti:
Bencinski servisi OMV in MOL, predvsem pa Vile in Hiše po vsej Sloveniji in obmejnem pasu Italije, ter prestižnih počitniških objektih na Hrvaškem.

Predstavitev novosti:
Novosti Senčila RALUX 2018 so:
– Bioklimatska Lamelna Pergola »MED VARIA.«  Ta ima za razliko od »TWIST« v STRANICAH predpripravo za INTEGRIRANE Screen ROLOJE. v stebrih pa nevidna vodila, z Aktivnim ZIP vzmetenjem Screen tkanine.
– Pergotenda »MED ZENIT« in »AZIMUT«, ki mata enako Alu ogrodje kot TWIST/VARIA, le da Alu LAMELE nadomešča ZLOŽLJIVA 3 slojna termoizolacijska PVC membrana.
– CLICK ZIP Screen Roloji 9,11,13cm z magnetnim zaklopom utežnega profila spodaj

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Edine bioklimatske lamelne pergole na trgu, ki so vodotesne in zrakotesne. Rešujemo nadkritja večjih površin brez potrebnih naklonov z integriranim vertikalnim senčenjem in odvodnjavanjem za nizke kubusne in moderne objekte.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Dizajnersko oblikovane minimalistične nosilne konstrukcije imajo v zasnovi integrirano že rešene številne uporabne funkcije.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Ko se poleg dizajna stranke poglobijo predvsem v vsebino in uporabno vrednost izdelkov,  je navdušenje popolno!

Kontakt:

Senčila RALUX d.o.o.
Ravnica 9/s, 5251 Grgar
Nova Gorica – Slovenija

Tel.: 05 30 73 003
info@ralux.si
www.ralux.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Oton Filipič, direktor
GSM: 041 629 781
E-mail: info@ralux.si