SENČILA BLED

Podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju senčenja. Proizvodnja in montaža zunanjih in notranjih senčil: plise senčila, notranji roloji, zunanje žaluzije ATON, komarniki, zunanji screen roloji, tende Stobag, ter pergole. Naš cilj je strankam ponuditi individualno rešitev ter kvaliteten produkt, ki traja.

Referenčni projekti:
Eko srebrna hiša na Dunajski, LJUBLJANA
Tende Stobag- model RESOBOX, Nebotičnik LJUBLJANA
Tende in screen roloji, Stanovanjsko poslovna sosestka Vurnikov trg RADOVLJICA

Predstavitev novosti:
Vsako leto se trudimo izboljšati izdelke in montažo le teh. letos je glavni napredek v detajlih in razširjeni barvni paleti pri zunanji žaluziji, ki so paradni konj zunanjega senčenja, še posebej tam, kjer je pomembna energetska učinkovitost zgradb. Poleg tega pa smo razvili nov rolo komarnik z magneti, ki je popolna novost na trgu. Komarnik odlikuje moderna kvadratna kaseta, tanka in močna vodila ter posebna novost- v spuščenem položaju ga držijo magneti, katerih življenjska doba je preko 100 let. Torej je komarnik praktično neuničljiv in zavidljivega dizajna.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Zunanje žaluzije rešujejo predvsem problem segrevanja stekel in veliko doprinesejo k boljšem energetskem prihranku zgradb. Rolo komarnik z magneti je namenjen predvsem za vse rešitve senčenja, ki so dopolnjene s komarniki. Uporablja se enostavno, ima dolgo življenjsko dobo, izjemno lep dizajn, zelo zaželjen je tudi tam, kjer se želimo zaščititi pred cvetnim prahom, saj je na voljo tudi posebna antialergijska mrežica.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Ker želimo, da spoznajo produkte senčenja, ki jih je nujno načrtovati že v fazi projektiranja, predvsem zaradi podometne vgradnje. Zunanje senčenje je nujno, poleg žaluzij tudi tende, ki naredijo terase bivalne, prav tako komarniki, predvsem v zasebnih prostorih. V praksi se srečujemo s precej ovirami, kadar se ne dogovori dovolj dobro glede detajlov vgradnje zunanjih senčil.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Na splošno imamo odziv zelo dober, saj vedno nudimo in svetujemo za stranko najprimernejši produkt. Veliko pohval dobimo tudi za izredno kvalitetno izvedeno montažo.

Kontakt:

Senčila Bled d.o.o.
Pot na Lisice 11, 4260 Bled
Tel.: 04 575 23 07
E-mail: info@sencila-bled.si
www.sencila-bled.si

Strokovnjaka prisotna na sejmu:
Gregor Pintar in Robert Eržen
GSM: 041 647-544; 031 647-544
E-mail: grega@sencila-bled.si