12. april 2018

ZA OBISKOVALCE
Sejem Arhitektura² je prvi specializiran sejem arhitekture in profesionalnega gradbeništva v Sloveniji, z ambicijo, da postane eden glavnih sejmov za napredno arhitekturo in gradbeništvo v regiji.

Namenjen je prikazu inovativnih materialov, konstrukcij, sistemov in tehnologij v gradbeništvu, predstavitvi arhitektov,  ter seznanjanju arhitektov, izvajalcev in investitorjev z novostmi pri snovanju in izvedbi kakovostnega arhitekturnega ovoja in interierja.

Sejem Arhitektura² je namenjen profesionalcem v arhitekturi in gradbeništvu, vsebinsko in organizacijsko prilagojen učinkoviti izmenjavi strokovnih mnenj in informacij. Če ste arhitekt ali profesionalni gradbinec, dobavitelj, ali izvajalec v gradbeništvu, poslovni vlagatelj, ali investitor, je sejem Arhitektura² izjemna priložnost za vzpostavljanje poslovnih navez in seznanjanje z novostmi znotraj gradbeno arhitekturnega ekosistema, ki ga tvorijo domači in mednarodno uveljavljeni arhitekti ter specializirani ponudniki inovativnih materialov, gradbenih sistemov in tehnologij.

Sejem Arhitektura² vzpostavlja proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo organiziranih predavanj in individualnih pogovorov, t.i. kontaktnih miz, z udeležbo na skupnih kosilih, vodenih ogledih in predstavitvah.

Več o udeležbi na kontaktnih mizah A² tukaj.
Več o udeležbi na kosilu A² z vodenim ogledom sejma in koktajl predstavitvami tukaj

Predstavitev razstavljavcev tukaj.

Razstavni program

Arhitektura²
– gradbeni materiali in konstrukcije
– fasadni sistemi
– senčila
– izolacijski materiali
– barve in ometi
– okna in vrata
– strešne kritine
– solarni sistemi
– inteligentna tehnka
– keramika
– talne in stenske obloge, parketi
– stavbno pohištvo
– savne, wellness
– pisarna
– notranja oprema
– svetila
– ogrevanje in hlajenje
– inteligentna tehnika
– storitve
– drugo
Predstavitev razstavljavcev tukaj.

Če želite obiskati sejem Arhitektura², ali se udeležiti mednarodne arhitekturne konference Big arhitektura, izpolnite prijavnico spodaj.
Če se želite udeležiti kosila A² z vodenim ogledom sejma in koktajl predstavitvami, izpolnite prijavnico spodaj, ali pokličite ga. Živo Novak, 051 666623, ziva@zavodbig.si

V sodelovanju z

[lbg_logoshowcase settings_id=’10’]

Partnerji

[lbg_logoshowcase settings_id=’9′]