RE:FLOOR Concept

Unihem d.o.o. specializirano podjetje za proizvodnjo in prodajo gradbene kemije, epoksinih in poliuretanskih tlakov ter ostalih sistemov za izvedbo ali sanacijo tal. Posebnost ponudbe podjetja pa ni zgolj v ponudbi materialov, temveč tudi v storitvi svetovanja in podpore ali strokovne izvedbe tlaka. Sodobna tehnologija in lokalna pigmentacija pa nam omogočata, da se prilagodimo vašim željam in potrebam.

Referenčni projekti:
Tla so temelj vašega osebnega bivalnega in delovnega okolja. Barva prebuja čustva, omogoči prave zaznave in vzbija energijo ali zaneti kreativno iskrico za ustvarjanje. Sistemske rešitve RE:FLOOR smo zasnovali tako, da pozitivno vplivajo na vaše razpoloženje in delovanje, obenem pa zagotavljajo praktično udobje in dajejo občutek kakovosti in varnosti.

Predstavitev novosti:
Tla niso vedno samo tla. So element v prostoru s katerim smo neprestano v stiku. Okolica, orientacija prostora v zgradbi, namembnost in najrazličnejše zahteve (funkcionalne & vizualne) tvorijo skoraj edinstven profil prostora. Od proizvodnih hal, skladiščnih površin, do reprezentativnih prostorov, kot so trgovine, sprejemne avle, pisarne ali šole do zdravstveno oskrbovalnih ustanov, pa vse do udobja domačega pokolja. Epoksidni in poliuretanski tlaki RE:FLOOR so lahko vir vašega navdiha, pa naj gre za igro, učenje, počitek in delo. Tla so lahko več kot samo tla.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Tlaki, ki jemljejo dih. So prostori, kjer se moramo osredotočiti na uporabnike, njihove potrebe po prijaznem bivalnem in delovnem okolju – mednje sodijo športnorekreacijski prostori, menze, razstavni prostori in čakalnice … V takšnih postorih imajo pomembno vlogo notranje oblikovanje, atmosfera, ki spodbuja aktivnosti, ali atmosfera, ki sprošča in umirja. Videz in funkcionalnost gresta z roko v roki – poleg prvega pozitivnega vtisa, so še posebej pomembne funkcionalne značilnosti, kot so udobje pri hoji, izolacija pred udarnim zvokom ali preprosto čiščenje površin.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Brezmejne možnosti uporabe epoksidnih in poliuretanskih tlakov RE:FLOOR nudijo navdušujoče možnosti izražanja lastnih idej. Doživite novo generacijo tlakov. Koncept ponuja prosto pot v ustvarjanu, ki se popolnoma prilagodi vašemu stilu, zahtevam in pričakovanjem. Dizajnerskimi tlaki v kombinaciji z grafiko odpirajo vaši ustvarjalnosti prosto pot za ustvarjanje želene atmosfere v prostoru ali komunikacije z uporabniki. Komunicirajte identiteto podjeta na vhodu v podjetje, ustvarite zvezdno meglico na tleh svoje kuhinje ali priljubljen sonet, ki vas inspirira, na tleh dnevne sobe. Izbira je vaša, nekaj poudarkov tu in tam ali izvirno različico preproge, ki prekriva celotna tla v prostoru, čez steno in vse do stropa. Zakaj ne bi vaša soba pridobila še eno dimenzijo?

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Tlak, ki je funkcionalno in vizualno prikrojen po željah in zahtevah uporabnika. Svoboda ustvarjanja in prilagajanje je predvsem pisana na kožo arhitektom in notranjim oblikovalcem.

Kontakt:

RE:FLOOR Concept (Unihem d.o.o.)
Celovška ceta 291, Ljubljana
Tel.: 1 5110 200
www.refloor.eu

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Denis C. Kebler
GSM: 041 394 403
E-mail: denis@refloor.eu