Na sliki: Kulturni center  Arnolda Tovornika Selnica ob Dravi, kjer imamo lepo fasado iz Öko Skin, avtor objekta je STYRIA ARHITEKTURA, arhitekt David Mišič.

RAVAGO

V podjetju Ravago nudimo zares široko ponudbo fasadnih oblog in ostalih materialov, potrebnih za izvedbo prezračevanih fasad.

Predstavitev novosti:
Naš cilj je ponuditi širok izbor materialov in arhitekturnih elementov objektov v slovenskem prostoru, skladno z razvojem in spoznanji najbolj naprednih evropskih proizvajalcev. Proizvajalce in izdelke izbiramo z veliko skrbnostjo, tako da vam lahko ponudimo zares najboljše. Sodobnim in praktičnim izdelkom iz naše ponudbe tudi sami povsem zaupamo, tako v smislu estetike in kakovosti kot tudi prijaznosti do okolja.

Katere probleme nagovarja/rešuje?
Pomembna vrednota arhitekturnega načrtovanja je, da si ob hitrem tempu, ki ga narekuje sodobna družba, lahko vzameš čas za svoje delo. Tisti dragocen čas, ki je tako zelo zaželen, da ideja zaživi, ter se preko skic, načrtov in gradnje materializira v končno podobo.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Eno izmed časovnih lukenj v arhitekturnem načrtovanju predstavlja dolgotrajno iskanje in pridobivanje informacij o primernih gradbenih materialih. Le-ti so namreč ključnega pomena, da je na koncu projekt “v živo” takšen, kot ste si ga na začetku zamislili. In ker današnje pristope pri oblikovanju prostora sestavlja tudi premišljena uporaba gradbenih materialov je namen našega podjetja, da vam pri tem pomaga. Seznanili bi vas radi z našim prodajnim programom, ter skladno z vašimi željami in potrebami sooblikovali končen nabor. Nekaj iz naše palete fasadnih materialov, smo za vas pripravili na razstavnem prostoru Arhitektura².

Kontakt:

Ravago, d.o.o.
Tel.: 03 78 03 150
E-naslov: info@ravago.si
www.ravago.si

Strokovnjakinja prisotna na sejmu:
Nada Uratarič, vodja programa fasadnih oblog
GSM: 041 736 469
E-mail: nada.urataric@ravago.si