Na sliki: Kulturni center  Arnolda Tovornika Selnica ob Dravi, kjer imamo lepo fasado iz Öko Skin, avtor objekta je STYRIA ARHITEKTURA, arhitekt David Mišič.

RAVAGO

Dobavljamo visoko kakovostne gradbene materiale ter proizvode za prezračevane fasade velikih in zaupanja vrednih evropskih proizvajalcev. Ob tem nudimo našim partnerjem tudi strokovne rešitve.

Proizvajalce in proizvode skrbno izbiramo, tako da lahko ponudimo zares najboljše. Sodobnim in praktičnim proizvodom iz naše ponudbe tudi sami globoko zaupamo, tako v smislu estetike, kot kakovosti ter navsezadnje tudi prijaznosti okolju.

Referenčni projekti:
– Alucobond fasada na nedokončanem objektu Hotel Intercontinental Ljubljana
– Öko skin fasada na Hramu Kulture Arnolda Tovornika Selnica ob Dravi
– Alucobond fasada na Poslovnem objektu Pirnar d.o.o. Ljubljana
– Tonality opečna fasada na večstanovanjskem objektu na Jurčkovi cesti v Ljubljani
– Feldhaus Klinker na turističnih hišah Oranda Vilage Rogaška Slatina
– Haver & Boecker arhitekturne mreže na Parkirni hiši letališča Jožeta Pučnika

Predstavitev novosti:
Naš program fasadnih oblog stalno dopolnjujemo in smo v slovenskem prostoru zagotovo ponudnik z najširšim izborom fasadnih oblog. V naši ponudbi so. aluminijasti kompoziti, HPL plošče, betonski paneli, letve in 3D elementi, vlaknocementne plošče, opečni fasadni elementi, polikarbonatni kompozite, fasadne tkanine in tkane mreže iz nerjavnega jekla, perforirane in ekspandirane pločevine. V letošnjem letu bomo ponudili še lesene fasadne obloge. Nudimo tudi vse ostale potrebne komponente prezračevane fasade: podkonstrukcije, izolacije, zaščitne membrane ter pritrdila.

Tudi naši partnerji – proizvajalci fasadnih oblog, dopolnjujejo ponudbo z novimi dekorji, obdelavami površin in inovativnimi rešitvami.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Pestrost ponudbe fasadnih oblog – možnost izbora in edinstvenosti.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Arhitekti lahko najdejo v naši ponudbi rešitev za fasadno oblogo svojega objekta, ne glede na njegovo velikost in obliko.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Tako lastniki objektov kot arhitekti so zadovoljne s kakovostjo, trpežnostjo in dolgotrajno estetiko fasadnih oblog iz naše ponudbe.

Kontakt:

Ravago, d.o.o.
Tel.: 03 78 03 150
E-naslov: info@ravago.si
www.ravago.si

Strokovnjakinja prisotna na sejmu:
Nada Uratarič
GSM: 041 736 469
E-mail: nada.urataric@ravago.si