PREFA Aluminiumprodukte

Podjetje PREFA je uspešno pri razvoju, proizvodnji in trženju aluminijastih strešnih kritin in fasadnih sistemov na področju celotne Evrope že več kot 70 let. Aluminij, kot material, je idealen za novogradnje, kot tudi za sanacije. Podjetje PREFA nudi 40 let garancije na barvo in material.

Referenčni projekti:
Poslovni objekt EMA Celje, Centralna Čistilna naprava Zagorje, Osnovna šola Zagradec, Poslovni objekt Avtošole Blisk Ljubljana, A Cosmos Ljubljana, Osnovna šola Slovenj Gradec, Vrtec Moravče,…

Predstavitev novosti:
Pri podjetju PREFA vsako leto predstavimo nove rešitve za strehe in fasade, prav tako vsako leto predstavimo nov izbor barv. Razumemo kompleksnost arhitekture in s svojimi izdelki ji uspešno sledimo. Ne glede na to ali je moderna novogradnja ali pa spomeniško zaščiten objekt – smo tu in imamo rešitev.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Največji problem v Sloveniji je izvedba. Naša prednost je strokovna usposobljenost zaposlenih in s tem celotna podpora od zasnove do realizacije projekta.Skrbimo, da PREFA kot znamka ostane na visokem nivoju – ne samo material, temveč tudi kvalitetna izvedba.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
S podjetjem PREFA je vsak projekt izpeljan lažje in hitreje, s točno razdelanimi detajli in tehničnim nadzorom pri vgradnji.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Po celotni Evropi smo znani kot proizvajalci vrhunskih materialov, s katerimi premikamo meje mogočega. Naše stranke se odločijo za material, kateri vztrajno kljubuje vsem vremenskim razmeram, naša mreža strokovno usposobljenih izvajalcev in naša podpora pa poskrbita tudi za vrhunsko izvedbo.

Kontakt:

PREFA Aluminiumprodukte GmbH
E-naslov: mitja.brencic@prefa.com
www.prefa.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Mitja Brenčič
GSM: 051 612 500
E-mail: mitja.brencic@prefa.com