Project Description

Podjetje INTRI d.o.o. nudi kreativno in podporno okolje oblikovalcem, kreativnim ustvarjalcem, inovatorjem ter start-up začetnikom. Nudi sodobne 3D tehnologije in inovativne rešitve, ki povečujejo konkurenčnost in skrajšujejo čas razvoja novih izdelkov. V podjetju se zavzemamo za razvoj storitev, ki omogočajo konkretne izboljšave na področju razvoja novih izdelkov, predstavitvenih tehnik, izdelavo 2D in 3D dokumentacije ter strokovno dodelavo prototipov, modelov in maket. S 3D digitalizacijo in ponovljivostjo R&R (razvojnih in raziskovalnih) procesov povečujemo kakovost izdelkov in omogočamo odkrivanje napak že v začetnih fazah razvoja.
S poznavanjem svetovnih trendov na področju 3D in kreativnih tehnologij vam želimo v vsakem trenutku zagotoviti informacije, ki so pomembne za vaš razvoj in konkurenčno prednost.
Storitve, ki jih nudimo, temeljijo na uporabi najsodobnejših 3D tehnologij, pri čemer so najpomembnejše 3D tisk, 3D skeniranje oz. 3D digitalizacija, 3D programska oprema Rhinoceros in Cubify.
Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše tehnologije 3D tiska, 3D skeniranja, CNC naprave in 3D programsko opremo. To nam zagotavlja nenehen razvoj znanja in zmožnosti ter kompatibilnost z vsemi najrazvitejšimi podjetji in institucijami. V sodelovanju s proizvajalci tehnologije zagotavljamo uporabo globalno najsodobnejših rešitev, ki sicer še niso splošno dostopne.

KONTAKT:
INTRI d.o.o.
Teslova 30
1000 Ljubljana
E-mail: info@intri.si
www.intri.si
www.3dportret.si