Erik Mastebroek
vodja storitev za naročnike, Total Identity, Nizozemska

Erik Mastebroek je vodja storitev za naročnike pri podjetju Total Identity v Haagu na Nizozemskem. Pri številnih oblikovalskih agencijah je delal kot neodvisni svetovalec ter tudi v vlogi svetovalca in odgovornega za naročila posameznih naročnikov. Kot odgovorni za stike med naročniki, oblikovalci, proizvajalci, direktorji in drugimi svojo vlogo razume kot »tiho silo« na delovnem področju oblikovanja in komuniciranja. 
Letos je gostujoči predavatelj na Royal Academy of Arts v Haagu, kjer namerava študen­tom oblikovanja ponuditi vpogled v poslovno plat oblikovanja.

Ekonomske in družbene spremembe storitvene organizacije nenehno silijo k inovacijam in spremembam. Total Identity te spremembe v organizacijah podpira z zagotavljanjem natančne analize identitete. Tako deluje kot skupina za razmislek, ki uporablja različna specialna znanja in sodeluje v procesu od razvoja scenarija pa vse do vodenja projekta.
Družba zagotavlja celovito storitev, pri kateri je strateško svetovanje povezano s kreativnimi rešitvami. Pristop, ki zaznamuje agencijo pri vprašanjih komuniciranja in pozicioniranja je osnovan na tržnih raziskavah, poznavanju storitev in koncep­tu­alni moči. Total Identity razvija inovativne komunikacijske rešitve za oblikovanje, reševanje problemskih vprašanj, založništvo in upravljanje podobe; njihove rešitve so izdelane po meri glede na dinamiko trga.

Podjetje Total Identity je prejemnik nagrad Red Dot za projekte, kot je denimo komunikacijski program za ROC Midden-Nederland (šola za srednje strokovno izobraževanje), ki uporablja identiteto šole, da privabi nove študente in strokovnjake ter zadrži interesne skupine; nagrado je podjetje prejelo tudi za poslovno identiteto, ki so jo razvili za Zuidas Amsterdam (mednarodni poslovni center v Amsterdamu).