Engin Obučić;

MS&WOOD, Bosna in Hercegovina

Engin Obučić (1978) ima bogato in plodno poklicno pot uspešnega managerja, svetovalca, predavatelja, mentorja in komunikatorja.

Po končanju magistrskega študija Marketing Management na Univerzi v Canberri (Avstralija) se je g. Obučić devet let kalil v mednarodnih poslovnih vodah. Od leta 2016 je mednarodni direktor trženja za MS&WOOD iz Sarajeva.

MS&WOOD je mednarodno nagrajen proizvajalec in blagovna znamka vrhunsko oblikovanega pohištva. Zaposluje 400 ljudi in distribuira svoje izdelke po vsem svetu.

MS&WOOD deluje z vrstami trdega lesa, kot so evropski in ameriški oreh, hrast in pepel. Vsako drevo ponosno izvira iz FSC (Forest Stewardship Council) Chain of Custody certificiranih gozdov.

MS&WOOD sodeluje s svojimi oblikovalci, ki uporabijo svoje spretnosti in znanja ter tako s podjetjem proizvajajo “brezčasno pohištvo”. To brezčasno kakovost dosežejo najnaprednejše tehnologije predelave lesa v kombinaciji s klasičnimi tehnikami pohištva in ročno izdelavo. Kot tak je oblikovni proces  MS&WOOD inovativen, estetski in okolju prijazen.