PONUDBA

Mesto oblikovanja Slovenija je državi vzporedno mesto, ki odkriva priložnosti in moči majhnega ter z boljšimi rešitvami Slovenijo postavlja ob bok velikim in najboljšim.Je mesto sodelovanja in soustvarjanja, skupnega interdisciplinarnega razvoja, je mesto za vse, ki spremljajo trende, razmišljajo in ustvarjajo, ki slutijo in čutijo, delajo in živijo za boljšo Slovenijo, ki ne čakajo, da se prihodnost zgodi.

NAJEM

kraljeva dvorana, soba za sestanke in prezentacije, fotografiranje in snemanje, priložnostni coworking, coworking delavnica

NAJEM

Mesto oblikovanja Slovenija se nahaja na “ljubljanskem Manhattnu”, na Dunajski cesti 123 v Ljubljani, med Tolstojevo in Mašera-Spasičevo ulico, tik za stavbama Hypo banke. Tovarniške dvorane arhitekturnega spomenika Savina Severja (nekdanja tiskarna Mladinske knjige), ponujajo izjemno priložnost za organizacijo raznolikih prireditev, predavanj in konferenc, okroglih miz, razprav, predstavitev, sestankov, razstav, modnih revij, fotografskih intervencij, sejemskih dogodkov in zabav.
Prva izmed štirih dvoran v Mestu je Kraljeva dvorana, poimenovana po arhitektu Niku Kralju, avtorju brezčasnega stola Rex. Kot prva nosi močan pečat bivše tovarne, hkrati pa že napoveduje novo zgodbo v novem filmu.
Vzdušje v dvorani oblikujejo visoki stropovi, svetlobni kontrasti in nepričakovana razsežnost socialistične “vintage” industrijske arhitekture ter živahen razvoj ideje vzporednega mesta iz kartona. Je kot dnevna soba na pragu novega mesta. Dvorana je v celoti prenovljena, meri 1.600 m2 in sprejme do 1.000 obiskovalcev, ima samostojen vhod s parkirišča, oder, šank in veliko možnosti preoblikovanja po željah naročnika.
Scenografsko izvirno oblikovana večnamenska dvorana je opremljena s sodobno video in avdio tehnično opremo, na voljo za izposojo je inovativno zasnovana oprema (stoli in mize, podesti) iz kartona.

Mesto oblikovanja Slovenija ponuja raznolik spekter najema dvoran za dogodke, fotografske intervencije, sobo za sestanke in coworking delovni prostor. Ponuja tudi celovito tehnično, promocijsko in PR podporo.

Kraljeva dvorana

  • uporabnina dvorane, CMYK bara, pohištvene opreme, AV tehnike in drugo po dogovoru
  • promocija in PR po dogovoru

Fotografiranje in snemanje

  • Fotografiranje in snemanje: 250 eur/uro
[contact-form-7 id=”5757″ title=”Ponudba Mesto oblikovanja-splosno”]