PIRC INTERNATIONAL

Podjetje Pirc International d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že 20 let. V vseh teh letih so si nabrali veliko izkušenj, ki jih s pridom izkoriščajo vsak dan. Če želite lep in vzdržljiv parket ali druge talne obloge so pravi naslov za vas. Ukvarjajo se namreč s prodajo talnih oblog z enim skupnim imenovalcem: kakovost, ki ji ne gre oporekati. Zastopajo le vrhunske znamke parketa in vinila, ki na človeka ne vplivajo pozitivno le zaradi brezčasnega izgleda, temveč je v ospredju tudi njegovo zdravje in počutje. Ker se zavedajo, da se za kupca posel ob nakupu talne obloge še ne zaključi, vam ponujajo tudi kvalitetno vgradnjo le-te. Med ostalimi storitvami, ki jih ponujajo, najdete še renovacijo parketa z brezprašnim brušenjem, globinsko čiščenje tal ter globinsko čiščenje terase.

Blagovne znamke:
Pirc International je ekskluzivni zastopnik podjetja Bona na slovenskem tržišču. Švedski laki in ostali izdelki za obnovo in nego tal so v svetu zelo priznani in ustrezajo varnostnim evropskim standardom. V podjetju Bona na vaše talne obloge gledajo s perspektive trajnosti ter zato izdelujejo izdelke, ki za vaša tla maksimalno poskrbijo od vgradnje pa vse do konca življenjske dobe. Z Bono boste naredili korak proti bolj zdravem, varnem in okolju prijaznem domu.

Poleg Bone je ljubljansko podjetje ekskluzivni zastopnik parketov Boen. To norveško podjetje se zaveda, da je parket največji kos pohištva v sobi, in da ste z njim večino časa v neposrednem stiku. Parket Boen je izjemno obstojen in bo ohranil svoj prvotni videz še vrsto let, vzdrževanje pa je zelo nezahtevno. V kolikor želite parket uporabiti na toplovodnem talnem ogrevanju, ni nobenih težav. Obenem so parketi Boen na dotik topli, delujejo kot izolator, na drugi strani pa imajo dobro toplotno prevodnost. Ko se odločite za nakup Boen lesenih talnih oblog, izberete kakovost, inovativnost in spoštovanje narave!

Kategorija
Partnerji

Lokacija
Ljubljana – Črnuče, Slovenia

Povezave
Website

Kontakt
+386 1 25 68 069
info@pirc-int.si