DIZAJN V MESTU: PARTNERSKI DOGODKI IN TOČKE
13. 10.-13. 11. 2020; Ljubljana

KAKO LAHKO POSTANEM PARTNER MESECA OBLIKOVANJA?
Z organizacijo partnerskega dogodka ali s promocijsko partnersko točko.

KAJ JE PARTNERSKI DOGODEK?
Partnerski dogodek je lahko razstava, inštalacija, lansiranje novosti, delavnica, predavanje, razprava, voden ogled, kulinarično doživetje, modna revija, pop-up trgovina, odprta vrata ali zabava. Gre za dogodek opolnomočen z raznolikim naborom oblikovalskih disciplin in področij: arhitektura in interier, produktno in modno, grafično, storitveno in spletno oblikovanje, transport, elektronika, pohištvo, keramika, les, oblikovanje svetlobe, zvoka ter drugo.

KAJ JE PARTNERSKA TOČKA?
Partnerska točka je aktivna, redno oskrbovana lokacija z ustvarjalnim značajem. Njena vloga je obveščanje obiskovalcev z uradno publikacijo Meseca oblikovanja. Je tudi inspiracija in izziv za organizatorje dogodkov.

KAKO MESEC OBLIKOVANJA POMAGA PARTNERJEM?
Naloga Meseca oblikovanja je povečati doseg partnerskih intervencij, zagotoviti več udeležencev na dogodkih in obiskovalcev na spletu, svetovati pri iskanju in izboru lokacij ter organizaciji prireditev, pomagati poiskati partnerje, vzpostavljati povezave itd. Promocijo partnerskih dogodkov in točk Mesec oblikovanja zagotavlja na vseh svojih prireditvah (Design Expo, Big Arhitektura, Lesena ikona in Kreativni turizem), z uličnimi oznakami lokacij in distribucijskimi stojali, s tiskano publikacijo, na spletnih straneh in družbenih omrežjih ter s službo za odnose z javnostmi v celotnem terminu festivala.

KURATORJI PARTNERSKIH DOGODKOV MESECA OBLIKOVANJA
Kuratorji predlagajo in presojajo vsebino partnerskih dogodkov. To so: Zavod Big, Društvo oblikovalcev Slovenije, Kreativni center Poligon, Fundacija Brumen, Nagrade Trend, Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije, Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Center za kreativnost, Center arhitekture Slovenije.

Partnerske točke: BREZPLAČNO
Partnerski dogodki: 500 eur + ddv

Rok za prijavo in oddajo materialov: 15. 6. 2020
Dogodki Meseca oblikovanja so kurirani. Dokončno odločitev o vključitvi dogodka v program Meseca oblikovanja potrdijo kuratorji. 

PRIJAVNICA


[ezfc name=’Prijavnica Dizajn v mestu’ /]

PRIJAVNICA


[ezfc name=’Prijavnica Dizajn v mestu kreativna tocka’ /]
[ezfc name=’Prijavnica Dizajn v mestu2020′ /]