Kdaj: V četrtek, 19. 11. 2015, od 10. do 22. ure (pravo dogajanje se bo pričelo ob 17. uri).
Kje: Mesto oblikovanja Slovenija, nekdanja tiskarna Mladinska knjiga, Dunajska cesta 123, Ljubljana

Kaj je OFF IN SPLOH?
Dogodek »OFF IN SPLOH« organizira revija HIŠE v sodelovanju z Mestom oblikovanja Slovenija. Gre za tretji tovrstni celodnevni dogodek. Posvečen je prodaji in kreativnim predstavitvam dobro oblikovanih izdelkov, inovativnih materialov, inženirskih, mojstrskih in družboslovnih znanj ter izvirnih storitev, ki bogatijo urbani življenjski slog. V stari tiskarni bodo tako na voljo avtorski izdelki modnega in produktnega oblikovanja po nižjih cenah, pa tudi knjige, ki so bile tiskane na tej lokaciji. Na voljo bodo tudi popusti na storitve, dogajanje bo popestrila množica kreativnih predstav in intervencij podjetij in ustvarjalcev.

[contact-form-7 id=”6324″ title=”Vabilo na dogodek-brezplačno_off-in-sploh-obiskovalci”]

Kdo lahko sodeluje?

V kategoriji DOBRO OBLIKOVANI IZDELKI lahko sodelujejo podjetja, avtorske skupine in posamezniki, ki prodajajo dobro oblikovane izdelke z oblikovalskim podpisom (produktno in modno oblikovanje):

Sodelujoči v tej kategoriji razstavijo in prodajajo izdelke z najmanj 20% popustom. Lahko gre za nove izdelke, odprodajo starejših artiklov, za razstavne eksponate, prototipe, vzorčne modele, …
Sodelujočim pripada: razstavni prostor od 3 do 6 m2, kartonska miza in stol, oznaka razstavljavca, navedba v elektronskem vabilu in na družabnih omrežjih, splošna osvetlitev.

V kategoriji INOVATIVNI MATERIALI lahko sodelujejo podjetja in posamezniki, ki prodajajo inovativne, ekološke, energetsko varčne v prihodnost usmerjene materiale, polizdelke, izdelke in storitve za gradnjo in dom, ki nimajo oblikovalskega podpisa:

Sodelujoči v tej kategoriji nudijo najmanj 10 % popust.
Sodelujočim pripada: kartonska miza in stol, na kateri lahko razstavijo vzorce in promocijski material ter jo uporabljajo za promocijo in prodajo svojih materialov/izdelkov/storitev, oznaka razstavljavca, navedba v elektronskem vabilu in na družabnih omrežjih, splošna osvetlitev.

V kategoriji INŽENIRSKA, MOJSTRSKA IN DRUŽBOSLOVNA ZNANJA lahko sodelujejo podjetja, avtorske skupine in posamezniki, ki na storitve nudijo najmanj 10 % popust.

Sodelujočim pripada: kartonska miza in stol, oznaka razstavljavca, navedba v elektronskem vabilu in na družabnih omrežjih, splošna osvetlitev, brezplačen obrok.

Kategorija IZVIRNE STORITVE ZA URBANI ŽIVLJENJSKI SLOG je namenjena kreativni predstavitvi podjetji in avtorskih skupin kot so npr. restavracije, frizerski saloni, lepotni studii, glasbene in plesne skupine idr.

Sodelujoči v tej kategoriji nudijo najmanj 10 % popust.
Sodelujočim pripada: kartonska miza in stol oz. po dogovoru, oznaka razstavljavca, navedba v elektronskem vabilu in na družabnih omrežjih, splošna osvetlitev.

[contact-form-7 id=”6336″ title=”Prijavnica off in sploh-predracun-freelancerji-razstavljanje”]
[contact-form-7 id=”6335″ title=”Prijavnica off in sploh-predracun-mali-razstavljanje”]
[contact-form-7 id=”6317″ title=”Prijavnica off in sploh-predracun-veliki-razstavljanje”]
[contact-form-7 id=”6317″ title=”Prijavnica off in sploh-za-clane-DCS”]