NORICA

M Sora Norica je podjetje, ki kupcem ponuja celovite in raznovrstne rešitve za proizvodnjo in montažo lesenega, PVC, aluminijastega in steklenega stavbnega okovja. V svoji ponudbi zajemamo vrhunske materiale najboljših evropskih proizvajalcev in tako kupcem zagotavljamo zanesljivo in varno proizvodnjo in proizvode.

Moto »Sledimo prihodnost« podjetje vodi k aktivnemu sodelovanju pri razvoju novih produktov in raziskovanju najboljših materialov ter vključevanju le-teh v našo ponudbo. Z blagom in storitvami že dolga leta zadovoljujemo potrebe kupcev in s svojo kakovostjo ohranjamo njihovo zaupanje.

Predstavitev novosti:
SABCO
je sistemski profil za steklene balkonske ograje podjetja SADEV. Profil ponuja širok spekter rešitev steklenih ograj glede na namen, podlago in način montaže. Odlikuje ga predvsem zelo inovativen način vpetja stekla v profil, ki omogoča hitro in poenostavljeno montažo.

LIGHTROLL in TOPROLL sta drsna sistema za zastekljevanje teras, balkonov in zimskih vrtov podjetja GLASMARTE. Sistema omogočata vpetje stekla na stropu ali na tleh, s čimer omogočata rešitev tudi za najzahtevnejše izvedbe zasteklitev.

ZARGENPROFIL je sistem vratnih okvirjev za notranjo uporabo podjetja GLASMARTE. Zagotavlja zvočno izolacijo, zasebnost in varčevanje z energijo. Glavna prednost je njegova tanka oblika, zato je praktično ne viden.

STRIQE je sistem profilov za notranja steklena vrata in steklene pregradne stene. Predstavlja idealno rešitev za pregrado prostorov in je kompatibilen s številnimi ostalimi proizvodi podjetja COLCOM, kar omogoča različne sodobne rešitve na tem področju.

HIDRAVLIČNI TEČAJI ZA STEKLENA VRAT so samozapiralni hidravlični tečaji različnih izvedb in oblik podjetja COLCOM.

Referenčni projekti:
Kristalna palača BTC
Džamija Ljubljana
National Arena Kombëtare
Hotel Casino Kozina
Globus Kranj

Kontakt:

M SORA d.d. (enota Norica)
Trg svobode 2, 4226 Žiri
Enota NORICA
Industrijska ul. 21, 4226 Žiri

Tel.: +386 (0)4 50 50 950
E-mail: norica@m-sora.si
www.norica.si