MENERGA

Podjetje Menerga nudi profesionalno klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje in hlajenje za vse vrste stavb. Menerga je znana po visoki stopnji energetske učinkovitosti naprav za rekuperacijo in regeneracijo zraka, ter po kakovosti in zanesljivosti svojih izdelkov, kakor tudi po geotermalnih toplotnih črplakah in hladilnih agregatih.

Arhitektom in projektantom Menerga zagotavlja podporo pri načrtovanju energetike že v zgodnji idejni fazi projekta. Prav na začetku lahko namreč arhitekti s pomočjo energetskega svetovanja, svetovanja načrtovanja strojnih instalacij in svetovanja na področju gradbene fizike strankam bistveno znižajo porabo energije.

Prav na začetku lahko arhitekti strankam bistveno znižajo porabo energije s pomočjo:

Na področju optimizacije energijskih potreb in ogljičnega odtisa razpolaga Menerga z več kot 25 let praktičnih izkušenj. Na osnovi tega vam svetovalni inženirji pomagajo zmanjšati potrebno energijo na minimum, reciklirati energijo iz okolja in ponovno uporabiti presežke energije.

Za trajnostno načrtovanje stavb je Menerga prejela številne mednarodne nagrade ter strankam prihranila na milijone kWh.

Med obsežno paleto referenc s področja prezračevanja v regiji Adriatic spadajo hoteli, poslovne stavbe in poslovni prostori, javne institucije, prezračevanje proizvodnih hal in industrijskih objektov, prezračevanje kuhinj in restavracij...

Fotografije
Fotografija 1: Thermana, Laško
Fotografija 2: Bohinj Eco Hotel, Bohinj
Fotografija 3: Ameriška mednarodna Šola v Zagrebu - AISZ, Zagreb (HR)
Fotografija 4: Študentski dom, Varaždin (HR)
Fotografija 5: Vrtec Poljčane

Categorija
Partnerji

Lokacija
Maribor, Slovenia

Povezave
Website
Facebook
Instagram
Linkedin

Kontakt
+386 2 450 31 00
info@menerga.si