M SORA

M Sora je razvojno in tehnološko orientirano podjetje. Sledimo in soustvarjamo sodobne trende na področju stavbnega pohištva. Filozofija in poudarki temeljijo na ekologiji, designu in kvaliteti.

M Sora je trajnostno in okolju prijazno naravnano podjetje.

Referenčni projekti:
M Sora dela največ za privatne individualne objekte, stranke pa prihajajo iz celega sveta. Okna prodajamo v Novo Zelandijo, Japonsko, Azerbajdžan, Dubaj, Libijo, Kanado, ZDA, Anglijo, Švedsko ter celo Evropo.

Predstavitev novosti:
Linija izdelkov M Sora PANORAMIC izpolnjuje veliko večino sodobnih zahtev za stavbno pohištvo. Gre za izdelke, kjer je vidno samo steklo, profili na straneh pa so skriti v steno oz. fasado. Okna Panoramic so izjemno energijsko učinkovita, cenovno dostopna in estetsko dovršena. Na voljo so v izredno velikih formatih do 3,5x7m.Okna UDOBJE OPTIMO XLS so poravnana z zunanje in notranje strani in vključujejo skrito okovje. Okna VIZIJA je trenutno najlepše okno. Ima vgrajeno skrito okovje, z notranje in zunanje strani je poravnano. Krilo z zunanje strani je prekrito samo s steklom.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Arhitektura po vsem svetu ima neke skupne značilnosti, katerim sledimo tudi z našo ponudbo. Še vedno narašča delež alu/les oken. Visoki elementi in vitki profili so lastnosti, ki jih zahteva trg. Vsako leto so elementi višji in steklene površine večje. Profili so vse debelejši, saj tako zagotavljajo visoko toplotno izolativnost (nizkoenergijska in pasivna okna) in vse ožji(vitki in elegantni profili).

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Poznavanje presekov oken, vrsta senčil, komarnikov in strukture stene omogoča učinkovito načrtovanje. Poznavanje možnosti glede mer in vrste odpiranja omogoča učinkovito in estetsko načrtovanje. Linija Panoramic je kompatibilna z vsemi tipi oken in se sestavlja kot Lego kocke.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Velika panoramska okna so zelo dobro sprejeta pri strankah. Pomembna tema za končne stranke pa je senčenje (rolete, screeni, žaluzije), uporaba komarnikov in pa varnostna stekla.

Kontakt:

M SORA d.d.
Trg svobode 2, 4226 Žiri
Tel.: 04 50 50 200
E-mail: okna@m-sora.si
www.m-sora.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Miloš Čadež
GSM: 041 479 084
E-mail: milos.cadez@m-sora.si