Prava kopalniška keramika ima moč, da kopalnico spremeni v prostor poln stila in lepote. Skupina Geberit, vodilna na evropskem trgu sanitarnih izdelkov, vedno znova postavlja nove standarde na področju kopalnic ter sanitarne keramike in tehnike. Geslo »Know-How Installed« predstavlja poslovno filozofijo podjetja: uporabniki se vedno lahko zanesejo na preverjene rešitve podjetja, ki se ponaša z dolgo tradicijo kakovosti, inovativnosti in zanesljivosti. Z nakupom uglednega koncerna Sanitec, ki ima tudi zelo dolgo tradicijo, vendar v sanitarni keramiki, je Geberit dopolnil svojo ponudbo in jo zaokrožil v celoto, ki jo tvori kombinacija sistemov namenjenih vgradnji v steno in pred njo, s široko paleto možnosti med katerimi lahko izbiramo. Ti izdelki so zaradi kvalitetnih materialov in zanesljive tehnike, ki se dopolnjuje z dovršeno oblikovano kopalniško keramiko ter pohištvom, prava izbira.

Kopalniška keramika, ki omogoča brezmejne možnosti za individualno načrtovanje kopalnice

Geberitovi izdelki so odgovorno izdelani iz kakovostnih, trajnostnih materialov ter zagotavljajo popolno ravnovesje med elegantnim dizajnom in funkcionalnostjo. Ravno ti skrbno premišljeni in neopazni elegantni prehodi med keramičnimi ter pohištvenimi elementi pa omogočajo uporabno in oblikovno dovršeno prilagoditev kopalnice za vsak slog ali zahtevo. Elegantne površine, čiste oblike in modularni elementi, ki se estetsko in funkcionalno kombinirajo s kopalniško keramiko, spremenijo kopalnico v harmoničen in prefinjen bivalni prostor.

Brezmejne možnosti za individualno načrtovanje kopalnic ponujajo Geberitove serije kopalnic:

Geberit ONE, Citterio, Xeno2, myDay, Acanto, iCon, VariForm, Smyle, Selnova in Selnova Square.

Geberit je s svojo celovito ponudbo tako odlična izbira za vsako kopalnico, saj ponuja kombinacijo sistemov za in pred steno, ki so popolnoma kompatibilni ter preprosti za montažo in vzdrževanje. Tudi to je razlog, da Geberit tako na domačem kot tudi na mednarodnem trgu vztrajno krepi svojo pozicijo vodilnega inovatorja na področju sanitarne tehnike in opreme za sodobne kopalnice.

Geberit Selnova – Rešitve za različne situacije vgradnje

Geberit Citterio – Preprosta italijanska oblika z ekskluzivno eleganco

Geberit Acanto – Kopalniška serija z jasnimi linijami in individualnimi detajli

Geberit VariForm – Za stilsko oblikovane umivalnike z omaricami za shranjevanje

Povezave
Website
Facebook
Instagram

Kontakt
+356 1 586 22 00
info.si@geberit.com