INTRA LIGHTING

Vse od 1989 usposobljena in izkušena ekipa strokovanjakov podjetja Intra lighting aktivno sodeluje z arhitekti in oblikovalci širom sveta, ter soustvarja svetila, ki ne le odgovarjajo na sodobne življenjske tegobe posameznikov in podjetji, ampak z zeleno usmerjeno proizvodnjo postavljajo tudi temelje za boljši jutri.

Referenčni projekti :
Intra lighting je ponudnik arhitekturnih svetil in celovitih svetlobnih rešitev, ki svoje delovanje usmerja na svetila v trgovinah in trgovinskih centrih, kot tudi v hotelih in prostorih namenjenim zabavi, v poslovnih in upravnih stavbah, industrijskih halah, skladiščih, šolah, bolnišnicah in drugih javnih ustanovah. Svetila podjetja Intra lighting lahko najdete v pisarnah Facebooka, Microsofta, Ferrarija, v trgovinah Armanija, Calvina Kleina, Adida in mnogih mnogih drugih.

Predstavitev novosti:
Novo svetilo Futon = svetloba+akustika

Izdelek Futon rešuje izzive s področja svetlobe in akustike, ter obenem nudi večjo prostorsko fleksibilnost in funkcionalnost, prihranke na skupnih investicijskih stroških ter lažje in enostavneje načrtovanje projektov. Z omenjenim svetilom so pri podjetju Intra lighting človeške potrebe postavili na prvo mesto, in nova spoznanja ter tehnologije uporabili za vzpostavljanje kakovostnega življenjskega okolja, v najširšem možnem smislu.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Ker sta vid in sluh pomembna faktorja dobrega počutja, zdravja, produktivnost in urejenega življenjskega ritma, je podjetje Intra lighting s svetilom Futon želelo omejiti negativne vplive hrupnih prostorov in pomanjkanja naravne svetlobe na posameznika, ter prispevati svoj delček k bolj zdravi, srečnejši in bolj produktivni družbi.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Ker ljudje približno 15 ur dnevno preživimo v zaprtih prostorih, je kakovost osvetlitve še kako pomemben faktor našega počutja. In ker si tudi arhitekti s svojim delom prizadevajo ustvariti prostore, v katerih je dobro počutje pravilo, je kakovostna osvetlitev zagotovo element, katerega ne gre zanemariti.

Kontakt:

Intra lighting d.o.o.
Miren 137 b, 5291 Miren
Slovenija
Tel.: 05 398 44 00
E-mail: info@intra-lighting.com
www.intra-lighting.com

Strokovnjakinja prisotna na sejmu:
Daniela Lauks, arhitekt, light designer
Gsm: 01 547 65 08
E-mail: daniela.lauks@intra-lighting.com