INTRA LIGHTING

Dejavnost Intra lighting je globalna in vedno v stiku s sodobnim razmišljanjem. V sodelovanju z arhitekti in oblikovalci širom po svetu soustvarjamo odlične svetlobne rešitve. Naša visoko usposobljena in izkušena ekipa vam lahko nudi podporo za različne tipologije prostorov in skozi vse faze realizacije projektov.

Intra lightings’ work is global and always in touch with modern thinking. In collaboration with architects and designers around the globe we co-create excellent lighting solutions. Our highly qualified and experienced team can follow different project typologies and support you through every phase of the project realization.

Referenčni projekti :
Intra lighting je ponudnik arhitekturnih svetil in celovitih svetlobnih rešitev, usmerjen na področja:
Trgovin in trgovskih centrov
Hotelov in prostorov namenjenih zabavi
Poslovnih in upravnih stavbe
Šol, bolnic in drugih javnih ustanov
Industrijskih hal in skladišč

Kratka predstavitev novosti, inovacij, izboljšav, rešitev. Naštejte glavne prednosti.
NOVOST = Svetila ki oddajajo svetlobo prilagojeno človekovim potrebam.

Kateri problem nagovarja/rešuje predstavljena novost?
Svetlobo običajno obravnavamo kot nekaj kar nam omogoča vid, varnost in orientacijo. Vendar lahko prava svetloba naredi mnogo več. Krepi lahko našo notranjo energijo, nas spodbuja, da ostajamo budni ali pa da se lažje sprostimo. Izboljšuje naše kognitivne sposobnosti, razpoloženje ter podpira naš bioritem.
Najnovejša svetila lahko naredijo veliko več od varčevanja z energijo. Prava vrednost svetlobe se skriva v kombinaciji odličnih vizualnih, bioloških in čustvenih koristi za človeka.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Zadnja leta se pri Intri osredotočamo na projektno naravnan pristop. Poznavanje arhitekturnih smernic, uporaba najsodobnejših tehnologij in sodelovanje z arhitekturnimi biroji nam omogoča vstopanje na trg že v zgodnji fazi idejnih zasnov novih arhitektur. Odlikujejo nas razumevanje potreb naših strank in sposobnost prilagajanja spremembam. Projektna naravnanost in vpetost v vse segmente projektiranja od idejnih projektov, strokovne podpore arhitektom, do komunikacije z izvajalci in tehnične pomoči pri usklajevanju na objektih nam omogočajo kreiranje kakovostnih svetlobnih rešitev v zadovoljstvo naših strank.

Kontakt:

Intra lighting d.o.o.
Miren 137 b, 5291 Miren
Slovenija
Tel.: 05 398 44 00
E-mail: info@intra-lighting.com
www.intra-lighting.com