INTERCET D.O.O.

V podjetju Intercet na področju obdelave lesa že od leta 1989 nudimo rešitve, ki omogočajo večjo produktivnost, kvaliteto in fleksibilnost naših strank. Poleg znanja in dolgoletnih izkušenj za vrhunske rešitve potrebujemo tudi vrhunsko opremo, zato v naši ponudbi najdete blagovne znamke kot so Weinig, Federhenn, Weber, Friulmac, Houfek, Quickwood. …

Predstavitev novosti:
V ponudbi vrhunskih strojev za obdelavo masivnega lesa znamke Weinig bi izpostavili novi Cube Plus, štiristrasnki skobeljni stroj, ki omogoča menjavo dimenzije obdelave s pritiskom na gumb, vizualizacijo izhodne mere z laserji ter kljub svoji kompaktni obliki vrhunsko kvaliteto površine. Novost v naši ponudbi so tudi kontaktne brusilke Houfek, ki omogočajo vrhunsko pripravo površine pred lakiranjem za manjše in večje obrate Svojo ponudbo smo pred kratkim dopolnili tudi s stroji za ščetkanje in strukturiranje znamke Quickwood, ki nudijo širok spekter rešitev pri izzivih, ki se pojavljajo pri površinski obdelavi lesa.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Negujemo individualen pristop do reševanja problemov v proizvodnji, zato stranke z našimi stroji ne kupijo samo tehnološke opreme, temveč kompleksne rešitve. Uspešnost takega pristopa dokazujejo stranke, ki se vedno znova vračajo k nam.

 

Kontakt:

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Email: info@intercet.si
http://www.intercet.si

 

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Boštjan Vraber
Prodajni svetovalec
Telefon/GSM: 041 677 535
E-mail: bostjan.vraber@intercet.si