INOXVRBOVŠEK

Inoxvrbovšek d.o.o. je družinsko podjetje iz Laškega, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo, promocijo, prodajo in montažo modernih inovativnih rešitev bivalne in industrijske opreme.
Zadnja leta tudi razvijamo in proizvajamo senčila in pergole lastne blagovne znamke Brisolé (www.brisole.si), s poudarkom na vodotesni Hard-Top pergoli.Naš cilj je skrbeti za odličnost izdelkov in zadovoljstvo naročnikov ter odkrivati kaj boste potrebovali jutri, da lahko razvijemo in pripravimo za vas že danes!

Referenčni projekti:
Postojnska jama (Hotel Jama), Vila Monet, Total d.o.o., BTS Company d.o.o., Tech3 d.o.o., >50 privatnih naročnikov

Predstavitev novosti:
Hard-Top pergola je nov, moderen, estetsko in tehnično dovršen izdelek na trgu – pergola, ki se lahko v nekaj sekundah iz senčila spremeni v kompaktno vodotesno streho. Prenaša dež, sneg, točo in močan veter, je 100% nerjaveča, statično najmočnejša ter optimalno deluje desetletja, brez dodatnega vzdrževanja.Je samočistilna – nima prečnih žlebov, ima najširše (300 mm lamele) zato prepušča največje poglede ven in prepušča največ sonca pozimi, ko ga potrebujemo.
Izdelana je po meri in v barvi po želji naročnika.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Hard-Top pergola je element, ki poleti ustvarja prijetno senco in počutje, v ostalih mesecih (jesen, zima, pomlad) pa učinkovito usmerja in izkorišča sončno energijo in svetlobo, saj le to potrebujemo. Ko je zaprta pa se spremeni v trdno streho, ki zdrži vsak veter, dež, točo in sneg.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
V fazi načrtovanja je pomembno, da se Hard-Top pergola pravilno umesti v objekt in tako deluje kot del objekta. Arhitektom in projektantom z veseljem svetujemo pri konstrukcijskih rešitvah realizacije idej. Lahko vam ponudimo že izrisane tipske detajle in prereze v AutoCAD-u, pripravljene za umestitev v projekte, ali pa jih v prejete podloge vrišemo mi.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Imamo več kot 34 letno tradicijo in odlične odzive strank. Reklamacij in nezadovoljnih strank nimamo. Z našimi rešitvami stranke dobijo popolnoma drugo dimenzijo bivanja zunaj.

Kontakt:

INOXVRBOVŠEK d.o.o.
Spodnja Rečica 81a, 3270 Laško
Tel.: 03 734 5000
E-mail: info@brisole.si
www.brisole.si
www.inoxvrbovsek.com

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Miloš Senica
GSM: 051 661 300
E-mail: milos@inoxvrbovsek.com