Predavanje prof. Francesca Zurla (Politecnico di Milano – Ambasador IDD) “Design Enables” v okviru glavne teme dneva italijanskega oblikovanja ITALIAN DESIGN DAY 2022 “Re-generacija. Oblikovanje in nove tehnologije za trajnostno prihodnost”.

REZERVIRAJTE SI ČAS!
Tukaj: https://www.youtube.com/channel/UCznTUGi4ivC_UsWkWDx3zvg
V sredo, 23. marca,
od 11.00 !

Francesco Zurlo, profesor industrijskega oblikovanja, je dekan Šole za oblikovanje na univerzi Politecnico di Milano in predsednik neprofitnega konzorcija POLI.design, ki ga je Politecnico ustanovil. Njegovi raziskovalni interesi se osredotočajo na strateške, sistemske in ustvarjalne teme oblikovanja, pri čemer upošteva trajnostni vpliv tako na inovacije in poslovanje kot na človekov razvoj. Profesor Zurlo je tudi član znanstvenega odbora Observatorija oblikovalskega razmišljanja za podjetja (Observatory “Design Thinking for Business”) pri univerzi Politecnico di Milano in ADI Index-u ter vodja magistrskega študija Strategija oblikovanja in sistemske inovacije. Je tudi sokustos razstave Italia Geniale-Design Enables, ki predstavlja izbor ikoničnih predmetov oblikovanja Made in Italy in je poklon ustvarjalnosti in delu italijanskih podjetij. Postavljena je bila na ogled v italijanskem paviljonu Expa 2020 Dubaj ter nato premeščena v Rim, na sedež Ministrstva za gospodarski razvoj.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku.

Ogled pogovora je brezplačen, zaželjena pa je prijava spodaj.

[ezfc id=’192′ /]

S prijavo dovoljujem uporabo svojih osebnih podatkov v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in Politiko zasebnosti Zavoda Big.