HANSGROHE GROUP

O skupini Hansgrohe - izvirnik iz Black Forest.
Skupina Hansgrohe s sedežem v Schiltachu v južni Nemčiji s svojima blagovnima znamkama AXOR in hansgrohe uživa ugled kot vodilna na področju inovacij, oblikovanja in kakovosti v kopalniški in kuhinjski industriji. Na tem področju ustvarja obliko in funkcijo s pipami, prhami in pršnimi sistemi. 118-letno zgodovino podjetja zaznamujejo inovacije, kot so prva ročna prha z več vrstami pršil, prva izvlečna kuhinjska pipa in prva stenska palica za ročno prho. Skupina Hansgrohe pomeni jamstvo za dolgotrajne in kakovostne izdelke. Družba ima več kot 15.000 aktivnih patentov, s 33 predstavništvi in 22 prodajnimi uradi, ki dobavljajo izdelke v več kot 140 držav, pa je zanesljiv partner svojim strankam po vsem svetu. Izdelki skupine Hansgrohe so osvojili že številne nagrade, vključno z več kot 600 oblikovalskimi nagradami (od leta 1974). Za poslovne dejavnosti podjetja je ključnega pomena trajnostna proizvodnja izdelkov, ki varčujejo z viri. Izdelke skupine Hansgrohe najdemo v projektih po vsem svetu, med drugim denimo tudi v luksuzni čezoceanki Queen Mary 2, v najvišji stavbi na svetu, Burdž Kalifi v Dubaju. Skupina Hansgrohe je leta 2018 ustvarila promet v višini 1,081 milijarde EUR. Po vsem svetu zaposluje okoli 4.700 ljudi, od katerih jih približno 60 odstotkov dela v Nemčiji.

Naše blagovne znamke:
hansgrohe predstavlja inovativne rešitve za kuhinje in kopalnice, ki združujejo inteligentno funkcionalnost, izjemen dizajn in trajno kakovost. S sedežem v regiji Schwarzwald v Nemčiji, mednarodno aktivna skupina Hansgrohe prodaja premijske izdelke za tuše, tuš sisteme, kopalniške in kuhinjske pipe ter kuhinjske pomivalnike pod blagovno znamko hansgrohe. hansgrohe predstavlja odlične trenutke z vodo od leta 1901. S številnimi nagrajenimi izdelki ta tradicionalna znamka oblikuje pretok vode v kuhinji in kopalnici. Zato, ker ljudje preživljajo čas, ki ga najbolj cenijo, in doživljajo dragocene trenutke v interakciji z vodo. hansgrohe pomeni pametne aplikacije za življenje, ki bogatijo vsakdanje življenje ljudi in jim ponujajo več funkcionalnosti in varnosti v svojih domovih. hansgrohe. Spoznajte lepoto vode.

AXOR razvija, konstruira in izdeluje pipe, prhe in dodatke za luksuzne kopalnice in kuhinje. Na najvišji estetski in tehnološki ravni nastajajo avantgardni, edinstveni kosi in zbirke. Nekateri od njih se do danes štejejo za klasike oblikovanja kopalnic. Skupaj poosebljajo trditev „Form Follows Perfection“: ne konča razvojnega procesa, dokler ni mogoče dodati ali odstraniti ničesar več. S tem receptom so že več kot 25 let razvili oblikovalske objekte s tematiko s svetovno priznanimi oblikovalci, med njimi sta Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud in Patricia Urquiola. AXOR je blagovna znamka skupine Hansgrohe. Skupina Hansgrohe je dosegla najvišje mesto v iF WORLD DESIGN INDEX 2014 - 2018 mednarodnega oblikovanja foruma (iF). Specialist s tuši in napeljavami s sedežem v Black Forest, Nemčija, se uvršča med tri največja podjetja v kategoriji INDUSTRIJA: Kopalnice. Skupina Hansgrohe je med 1.365 nemškimi podjetji uvrščena med prvih deset v kategoriji iF, DRŽAV: Nemčija; Skupina Hansgrohe se v svetovnem merilu uvršča med 25 najboljših med 4.000 podjetji znotraj kategorije iF. Na iF DESIGN AWARDS 2018 je devet izdelkov blagovne znamke AXOR in hansgrohe prejelo iF DESIGN AWARD 2018. Za več informacij o naših nagradah za oblikovanje, obiščite www.hansgrohe.com/design.

Novosti: hansgrohe

Novosti: AXOR