HANSGROHE GROUP

Skupina Hansgrohe s sedežem v Schiltachu v južni Nemčiji s svojima blagovnima znamkama AXOR in Hansgrohe uživa ugled kot vodilna na področju inovacij, oblikovanja in kakovosti v kopalniški in kuhinjski industriji. Na tem področju ustvarja obliko in funkcijo s pipami, prhami in pršnimi sistemi. 118-letno zgodovino podjetja zaznamujejo inovacije, kot so prva ročna prha z več vrstami pršil, prva izvlečna kuhinjska pipa in prva stenska palica za ročno prho.
Skupina Hansgrohe pomeni jamstvo za dolgotrajne in kakovostne izdelke. Družba ima več kot 15.000 aktivnih patentov, s 33 predstavništvi in 22 prodajnimi uradi, ki dobavljajo izdelke v več kot 140 držav, pa je zanesljiv partner svojim strankam po vsem svetu. Izdelki skupine Hansgrohe so osvojili že številne nagrade, vključno z več kot 600 oblikovalskimi nagradami (od leta 1974).

Za poslovne dejavnosti podjetja je ključnega pomena trajnostna proizvodnja izdelkov, ki varčujejo z viri. Izdelke skupine Hansgrohe najdemo v projektih po vsem svetu, med drugim denimo tudi v  luksuzni čezoceanki Queen Mary 2 in v najvišji stavbi na svetu, Burdž Kalifi v Dubaju.
Skupina Hansgrohe je leta 2018 ustvarila promet v višini 1,081 milijarde EUR. Po vsem svetu zaposluje okoli 4.700 ljudi, od katerih jih približno 60 odstotkov dela v Nemčiji.

Referenčni projekti:
Hotel Intercontinental Ljubljana, Best Western Premier Hotel Slon Ljubljana, veliko zasebnih vil, apartmajev, hiš in javnih objektov v Sloveniji.

Predstavitev novosti:
Hansgrohe predstavlja inovativne rešitve za kuhinje in kopalnice, ki združujejo inteligentno funkcionalnost, izjemno oblikovanje in trajno kakovost. AXOR razvija, konstruira in izdeluje pipe, prhe in dodatke za luksuzne kopalnice in kuhinje. Na najvišji estetski in tehnološki ravni nastajajo avantgardni, edinstveni kosi in zbirke. Tehnologije so impresivne: ugotovite, po čem Hansgrohe izstopa, na spletni strani www.hansgrohe.com.
Da bi bile vaše izkušnje z vodo še prijetnejše, so v skladu s sodobnimi vrstami pip razvili inteligentne inovativne tehnološke rešitve, kot so EcoSmart, Select, AirPower in QuickClean. Cenili boste denimo dejstvo, da EcoSmart zmanjša porabo vode in energije na trajnostno raven. S funkcijo Select lahko rabo vode udobno upravljate z gumbom. Odkrijte, kako AirPower »oživi« vodo in kako zlahka odstranite vodni kamen po zaslugi rešitve QuickClean. Zlasti pri pipah za umivalnik je zelo koristen ComfortZone, saj med ustjem in umivalnikom ustvari več prostora za komolce. Prav tako morate preveriti CoolStart – rešitev, ki samodejno shrani vročo vodo in jo napaja, ko jo res potrebujete.

Katere probleme rešuje?
Uživajte v popolnem razvajanju pod prho z novimi modeli PowderRain, Whirl in drugimi curki. CoolStart: pri teh pipah vroča voda teče le, ko jo potrebujete. QuickClean: odstranite ostanke vodnega kamna na glavi prhe ali pipi. AirPower »oživi« vodo. Za debele, lahke kapljice! EcoSmart: dobro za okolje in vašo denarnico – enako udobje z manj pretoka vode oziroma manj energije. CoolContact omogoča občutno varnost termostatskih mešalnikov. ComfortZone: uživajte v maksimalni prostornosti umivalnika. XXL Performance: velike škropilne plošče – resnično razkošno prhanje! Doživite užitek s pritiskom na gumb in uživajte v dodatnem udobju pri uporabi vode.

Zakaj morajo biti s tem seznanjeni tudi arhitekti?
Razkošna kopalnica ima stroge zahteve. Zato AXOR ponuja načrtovalsko orodje, posebej zasnovano za arhitekte, notranje oblikovalce in načrtovalce kopalnic. Program načrtovanja kopalnice omogoča preprosto in učinkovito specifikacijo projekta. In predvsem: popolnoma je prilagojen potrebam in zahtevam kupca. Za konfiguracijo projekta so vam na voljo slikovno predstavljeni izdelki AXOR, podatki o načrtovanju in druge informacije. Cena, povezana z vsakim izdelkom, je dostopna hitro in preprosto. Neposredno iz AXOR-ja. Nič ni prepuščeno naključju. Če iščete kakovosten navdih, vas bodo očarali številni primeri kopalnic. Pri vsakem je mogoče shraniti seznam uporabljenih izdelkov s podatki. Še enkrat – učinkovito načrtovanje! https://ispecify.hansgrohe.com/all/en_GB/home

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Vse omenjeno nam daje vodilni položaj pri ustvarjanju kopalnic in kuhinj – z veliko zadovoljnimi uporabniki po vsem svetu.

Kontakt:

Hansgrohe Group
Gsm: 00385 91 466 9898
www.hansgrohe.com
www.axor-design.com