HANSGROHE GROUP

Hansgrohe Group je nemški proizvajalec armatur, prh in drugih izdelkov za kopalnice. Že 117 let ustvarja nove proizvode, rešitve in zagotavlja inovacije na področju kopalniške opreme. Z blagovno znamko AXOR sodeluje izključno z vrhunskimi oblikovalci svetovnega kova.

Referenčni projekti:
Hotel Intercontinental Ljubljana
Grand Hotel Portorož
Hotel Maribor

Predstavitev novosti:
Letošnja novost je AXOR SHOWERHEAVEN 1200/300, 4 JET ter podometni sistemi AXOR SELECT THERMOSTATIC MODULE. Prednosti so vedno uporabnost in praktičnost izdelkov v kombinaciji z najboljšim dizajnom brez kompromisov.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Npr. AXOR SELECT THERMOSTATIC MODULE omogoča od 2. do 5. izlivnih mest vode v prhi ali ob kadi s samo enim podometnim elementom in pokrivno ploščo, ki nudi vklop preko mehanske Select tipke in obenem omogoča tudi termostatsko uravnavanje temperature vode ter regulacijo pretoka vode. AXOR SHOWERHEAVEN 1200/300, 4 JET pa je trenutno najbolj dovršena stropna prha na tržišču, ki vsebuje tudi najnovejšo tehnologijo ustvarjanja lahkih in učinkovitih vodnih kapljic PowderRain.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Vsak dober arhitekt, zlasti interierist je vedno v koraku s časom kar se tiče notranje opreme, ki je na voljo. To znanje pride še posebej prav pri zahtevnejših strankah, ki želijo nekaj novega, drugačnega, naprednejšega, lepega in uporabnega.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Stranke bodo imele priložnosti spoznati podrobneje vse novosti šele v prihodnjih mesecih, ampak že sedaj so odzivi odlični. Všeč jim je visoka funkcionalnost, minimalnos zasedanja prostora in seveda izgled. Glede novosti pa lahko povemo, da smo na največjem svetovnem sejmu kopalniške opreme ISH v Frankfurtu poželi izjemne hvale. Na IF rankingu zaseda hansgrohe trenutno 6. mesto za dizajn med vsemi proizvajalci tehničnega blaga na svetu. Daleč prvi med vsemi konkurenti v branži.

Kontakt:

Strokovnjaki prisotni na sejmu:
Igor Gombač
Andrej Levak
Adonis Andrišević