GORENJE KERAMIKA

Gorenje Keramika je najmočnejša blagovna znamka na domačem trgu in specializirani proizvajalec keramičnih stenskih ploščic z dekoracijo ter talnih ploščic za notranje in zunanje oblaganje (gres porcellanato).
Gorenje Keramika na najnovejše modne trende oblikovanja notranjih in zunanjih prostorov odgovarja z bogatimi kolekcijami ploščic. Proizvodnja temelji na kvaliteti in funkcionalnosti, ki ju zagotavljajo dolgoletne izkušnje ter najsodobnejši materiali in tehnologije dekoracije ploščic.

Referenčni projekti:
Celovški dvori Ljubljana, Center starejših Gornji Grad/ Zimzelen Topolšica, osnovne šole/vrtci, Terme Snovik, Bioterme, Terme Laško, poslovno-stanovanjski objekti doma in v tujini.

Predstavitev novosti:
Gorenje Keramika razvija in proizvaja izdelke za notranjost in zunanjost z upoštevanjem najnovejših trendov in dimenzij. Prodajni program obsega stenske ploščice dimenzije 20×20, 20×40, 25×40, 20×50, 25×60, talne ploščice 33,3˙x33,3˙, 40×40. V letu 2017 smo dopolnili ponudbo tudi s proizvodnjo porcelanskih glaziranih keramičnih ploščic, s poroznostjo v razredu 0-0,5%.
Realističnost sodobnih ploščic ni zgolj dvodimenzionalna, ampak tudi globinska; povezana je z razvojem na področju struktur, ki so postale obvezen element v proizvodnji keramičnih ploščic.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
‘Zelene ploščice’ Gorenje Keramika pomenijo našo zavezanost trajnostnemu razvoju okolja, prisotno v vsakem izdelku in vseh fazah proizvodnje, vključno z distribucijo in življenjskim ciklom izdelka v uporabi.
Naša vizija je, da nadaljujemo s tem pristopom in v svetu oblikovanja notranjih in zunanjih prostorov nudimo napredne in sodobne rešitve tudi v prihodnje.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Dizajn ploščic Gorenje Keramika sledi najnovejšim trendom industrijskega oblikovanja, katerega temelj je digitalna tehnologija, ki omogoča tisk zahtevnih dekorjev in bogatih detajlov. V kombinaciji z različnimi tehnologijami površine dekoracij dobijo posebne efekte, ki razgibajo odboj svetlobe, kar da ploščicam prestižno a hkrati pristno noto.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Zadovoljstvo strank je pri nas na prvem mestu. Trudimo se zagotoviti najboljše proizvode po najboljših cenah. Hvaležni smo za vse povratne informacije in pozitivne ocene, ki so nam jih dali naši kupci.

Kontakt:

Gorenje Keramika d.o.o.
Partizanska cesta 12
3320 Velenje
www.gorenje.si/izdelki/keramika

Strokovnjakinja prisotna na sejmu:
Lina Ribič
GSM: 031 624 930
E-mail: lina.ribic@gorenje.com