NAJBOLJŠE IZ OBEH SVETOV

WC školjka, umivalnik in tuš – glavna področja v kopalnici – imajo nov skupni imenovalec: Geberit ONE. Ta celovita rešitev združuje znanje sanitarne tehnologije v steni s strokovnim znanjem pred steno. Tuš stena Geberit ONE se ponaša s preprosto zasnovo in je tudi enostavna za čiščenje. Varno je zasidrana v steno tako, da je brez pritrdilnih nosilcev, na katerih se nabira umazanija in predstavlja ovire pri čiščenju.

Nišna za shranjevanje Geberit hrani toaletne potrebščine na dosegu roke pod prho in pri tem ne omejuje prostora ali svobode gibanja.

Omarica z ogledalom Geberit ONE je komaj vidno integrirana v steno. To kopalnici daje velikodušni videz in ponuja veliko prostora za shranjevanje, ne da bi pri tem omejevali prostor.

Stenska armatura zagotavlja, da ostane ves umivalnik prost. To pomeni, da je manj površin, na katerih bi se lahko nabirala umazanija in mikrobi – kar pogosto opazimo na armaturah.

Ena od velikih prednosti serije Geberit ONE je tudi odtok za umivalnik. Ker je pametno nameščen na zadnjem robu notranjosti umivalnika, ni neposredno v liniji vodnega curka, kar ovira nastanek vodnega kamna in ostankov vode.

Datoteka

Proizvajalec
Geberit