GEBERIT

Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike.

Referenčni projekti:
HOTEL INTERCONTINENTAL LJUBLJANA.  V objekt so vgrajene pršne kanalete Geberit CleanLine.

Predstavitev izdelkov:
Tokrat podjetje predstavlja rešitve za breznivojske pršne prostore: talno ploščo Geberit Setaplano, pršne kanalete Geberit CleanLine in stenski pršni odtok. Geberitove rešitve za pršne prostore ne puščajo prostora za umazanijo in jih je preprosto čistiti.  Talna pršna plošča Geberit Setaplano je izdelana iz kakovostne mineralne mase, katere površina je svilnato mehka in topla. Površina je zelo odporna, brez por in zato enostavna za čiščenje. Na območju odtoka ni nobenih robov, na katerih bi se lahko nalagala umazanija. Prav posebej pa čiščenje olajša lovilec las, ki ga je mogoče enostavno odstraniti in očistiti.  Z inovativnim načinom odvodnjavanja pršne kanalete Geberit CleanLine zagotavljajo stalno, hitro in celovito higieno, saj umazanija nima na voljo površin, na katerih bi se kopičila. Brušeno nerjavno jeklo poskrbi za ujemanje z vsakim stilom in dolgotrajno eleganco. Vgrajeno sito učinkovito zadržuje lase in umazanijo, ki ga zlahka odstranite in očistite. Tretja rešitev za breznivojske pršne prostore pa je elegantno zasnovan stenski odtok Geberit s temeljito preizkušeno tehnologijo, skrito v steni in razvito na podlagi izkušenj, pridobljenih s 60 milijoni vgradenj podometnih splakovalnikov.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Geberit v svojih inovativnih rešitvah za pršne prostore, ki obsegajo različne načine odvodnjavanja breznivojskih pršnih prosotrov, združuje maksimalno oblikovalsko svobodo, enostavno čiščenje in zanesljivost pri vgradnji ter delovanju.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Geberitovi izdelki v industriji sanitarnih izdelkov postavljajo nove standarde, tudi kar se tiče enostavnosti montaže in vzdrževanja. Gradbeni strokovnjaki vedo, da se lahko na Geberitove rešitve povsem zanesejo. Za to jamči oznaka za kakovost – dobro znani modri kvadrat z napisom „Know-How Installed“. Poleg tega so zdaj prednosti izdelkov v Geberitovi ponudbi končnim uporabnikom predstavljene s pomočjo lahko razumljivega slogana „Design Meets Function“.

Kontakt:

Geberit prodaja.d.o.o
Tel.: 01/586 22 00
E-naslov: info.si@geberit.com
www.geberit.si

Strokovnjaka prisotna na sejmu:
Janja Merše
Gsm: 031 348 630
E-mail: janja.merse@geberit.com

Arnold Mažgon
Gsm: 031 333 161
E-mail: arnold.mazgon@geberit.com