GEBERIT

Geberit prodaja d.o.o. je del globalnega podjetja Geberit Group, ki s svojimi inovacijami zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnologije in kopalniške keramike.

Pršne kanalete Geberit CleanLine zagotavljajo kvalitetno odvodnjavanje pršnih prostorov brez kopičenja umazanije.Geberit AquaClean Mera zagotavlja popolno higieno in visok standard sodobnega udobja.

Referenčni projekti:
Hotel Intercontinental, Ljubljana

Predstavitev novosti:
Pršne kanalete Geberit CleanLine odlikujejo enostavno prilagajanje dolžine za neomejeno oblikovalsko svobodo, inovativna oblika sita za lase in enostaven način vgradnje.
Med številnimi prednostmi Geberit AquaClean Mera tuš WC-ja bi izpostavili tehnologijo prhanja WhirlSpray, obliko školjke brez roba s tehnologijo splakovanja TurboFlush, odstranjevanje neprijetnih vonjav in ambientalno osvetlitev.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
S spojem vrhunskega dizajna in premišljene funkcionalnosti izdelki ob minimalnem vzdrževanju uporabniku zagotavljajo celovito higieno in udobje.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Dobro je, da so arhitekti podrobneje seznanjeni z izdelki, da lahko informacije o novih izdelkih posredujejo tudi svojim strankam.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Zelo pozitivni.

Kontakt:

Geberit prodaja.d.o.o
Tel.: 01/586 22 00
E-naslov: info.si@geberit.com
www.geberit.si/

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Arnold Mažgon
Gsm: 031 333 161
E-mail: arnold.mazgon@geberit.com