GEBERIT

Skupina Geberit je vodilna na evropskem trgu sanitarnih izdelkov, prisotna pa je po vsem svetu. Vedno znova postavlja nove standarde na področju sanitarne keramike in tehnike. Geberit je prisoten v več kot 40. državah in v približno 30. proizvodnih obratih na različnih mestih izdeluje sanitarne izdelke, ki izboljšujejo kakovost življenja. Glavni sedež podjetja je v kraju Rapperswil-Jona v Švici – tam, kjer je Caspar Melchior Albert Gebert leta 1874 ustanovil podjetje. Več kot 12.000 zaposlenih ustvarja kakovostne, inovativne in trajne izdelke za naše stranke. Geberitovi izdelki so rezultat popolnega ravnovesja med elegantno obliko in izjemno funkcionalnostjo, izdelani so odgovorno iz kakovostnih in trajnih materialov. Enostavno se čistijo, njihova uporaba je preprosta in poveča udobje.

Referenčni projekti:
Hotel Intercontinental Ljubljana, Hotel Draganović, Žalec Stanovanjski objekt Y, Ljubljana Stanovanjski objekt Tribuna, Ljubljana Medicinska fakulteta, Maribor Bolnišnica SlovenjGradec UKC, Ljubljana.

Predstavitev izdelkov:
Sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh odvaja zrak neposredno iz straniščne školjke in ga učinkovito prečisti s pomočjo keramičnega filtra. Zaradi vgrajenega senzorja za zaznavanje uporabnika se vklopi samodejno. Udobje uporabe poveča tudi nevsiljiva orientacijska osvetlitev, ki se avtomatsko prižge ob nočnem obisku WC-ja, zelo dobrodošel pa je tudi predal za vnos čistilnih tablet zaradi katerega razne čistilne obešanke na školjki niso več potrebne. Ta sistem odstranjevanja neprijetnih vonjav je primeren skoraj za vse aktivirne tipke serije Geberit Sigma. S pripravo električnega priključka ob vgradnji podometnega splakovalnika Geberit Sigma pa si zagotovite tudi možnost njegove naknadne vgradnje.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Učinkovit način odstranjevanja neprijetnih vonjav.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Da so seznanjeni s proizvajalci, ki lahko dobavijo najnovejše inovativne in kvalitetne izdelke.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Glede na funkcionalnost izdelkov na vseh nivojih in na njihovo kvaliteto so z njimi zadovoljni tako mojstri, ki jih vgrajujejo, kot tudi kupci, ki jih uporabljajo in vzdržujejo.

Kontakt:

Geberit prodaja.d.o.o
Tel.: 01/586 22 00
E-naslov: info.si@geberit.com
www.geberit.si