Gašper Premože

Gašper Premože oblikuje inovativne izdelke s pomočjo logičnega in “out of the box” razmišljanja, estetskega čuta, drznosti in empatije. Z 20 leti izkušenj na področju industrijskega oblikovanja je oblikoval približno 200 izdelkov za več kot 20 strank. Stremi k inovacijam na vsaki stopnji oblikovalskega procesa, od razvoja koncepta, ročnega risanja, naprednega modeliranja v CAD programu (Rhino 3D), izdelave vizualizacij in predstavitev, pitchanja, pisanja besedil, oblikovanja blagovne znamke, vizualnega oblikovanja, oblikovanja uporabniške izkušnje in še veliko več. Sodeluje z oddelki za proizvodnjo, trženje in prodajo, da ustvari izhodišče, ki mu pomaga oblikovati izdelek, ki se ga enostavno proda.

V svojih sedmih letih podjetništva je lansiral štiri izdelke na trg, ustvaril tri kampanje za množično financiranje (vse uspešno), in zbralo več kot 150.000 USD na platformi Kickstarter. Skozi vzpone in padce je pridobil mehke veščine v komunikaciji, timskem delu, motivaciji in odločanju, zaradi česar uspešno sodeluje v ekipi. Vešč je javnega nastopanja, pitchanja in predstavljanja idej potencialnim investitorjem, zato lahko pomaga pri zbiranju sredstev, razvoju poslovnih ali produktnih strategij, izdelavi predstavitev, usmerjanju vizualnega oblikovanja fotografij in videa ter tudi pri pitchanju poslovnih idej.

V letih oblikovanja se je seznanil z proizvodnimi tehnologijami, kot so plastika, silikon, nerjaveče jeklo, steklo, tkanine, les, embalaža itd. Je vešč upravljanja izdelkov, organiziranja in nadziranja proizvodnega procesa ter vzpostavljanja logistike…