GAŠPER OKNA IN VRATA

S stavbnim pohištvom iz lesa in les aluminija zadovoljujemo potrebe kupcev po izboljšanju kakovosti bivalnega in poslovnega okolja ter višjim vrednotam bivanja. Zo ustvarjamo že več kot 45 let z ekipo 60 predanih sodelavcev.

Referenčni projekti:
aktualano: stanovanjska soseska BRDO, LJ (macesnova okna in vrata)
drugo: KRESIJA LJ (spomeniško varstvo), sodniški stopl PLANICA, Hostel PUNKL, Individualne hiše

Predstavitev novosti:
Predstavili bomo okno iz lesa Accoya®. Accoya je vodilna na svetu pri uporabi visokotehnoloških rešitev pri modifkaciji lesa. Accoya® izhaja iz mehkega lesa obnovljivih plantažnih virov, ki ne le, da dosega obstojnost, odpornost, dimenzijsko stabilnost in lepoto visokokakovostnih tropskih trdih lesov, vendar jih celo presega v številnih aspektih. več na www.accoya.com

Katere probleme nagovarja/rešuje:
ACCOYA zgotavlja dimenzijsko stabilnost in obstojnost lesa tudi v najzahtevnejših klimatskih in drugih pogojih. Accoya ima 25 letno garancijo na obstojnost v stiku z zemljo in celo 50 let, če ni v stiku z zemljo.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
ACCOYA ima neizmerne možnosti tudi izven področja stavbnega pohištva in odpira popolnoma nove dimezije uporabe lesa v sodobni arhitekturi.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
V Sloveniji ta les na področju stavbnega pohištva in tudi sicer ni poznan, Postopeki modifikacije lesa s acetiliranjem se je pričel že pred 80 leti, vendar je v zadnjih desetletjih dosegle to stopnjo razvoja, da se ga uspešno uporablja v praksi v tujini že vrsto let.

Kontakt:

Gašper trženje d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
Tel.: 1 511 34 20
E-mail: info@gasper.si
www.gasper.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Uroš Gašper
Funkcija: solastnik, prokurist
0GSM: 041 618 757
E-mail: uros.gasper@gasper.si