ETERNIT SLOVENIJA

Blagovna znamka Swisspearl® je sinonim za visokokakovostne vlaknocementne izdelke
Eternit Slovenija d.o.o.

Vsi vlaknocementni izdelki, ki jih proizvaja in trži podjetje Eternit Slovenija, se na trgu od januarja 2021 pojavljajo pod enotno blagovno znamko Swisspearl.
Blagovna znamka Swisspearl je izvozna blagovna znamka globalno aktivne skupine Swisspearl, ki ima sedež v švicarskem Niederurnenu in je tesno povezana z visoko kakovostno ozaveščenostjo, spoštovanjem narave in visokimi standardi za oblikovanje in estetiko. Vlaknocementne plošče odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad. Različni izdelki, formati, oblike in barve plošč se med seboj odlično kombinirajo in dopuščajo možnost oblikovanja edinstvenih stavbnih rešitev, ki so odraz arhitektovih ustvarjanj ali porabnikovih želja in potreb. Obnesejo se tako pri novogradnjah kot pri prenovah objektov, ker zadovoljujejo visoke gradbene in arhitekturne zahteve. Vlaknocementni izdelki Swisspearl zagotavljajo kakovostno bivanje in sodoben dizajn, poleg tega pa se odlično vklapljajo v arhitekturo energijsko varčnih stavb:
- učinkovito ščitijo nosilno konstrukcijo in zagotavljajo konstantno cirkulacijo zraka v
zračni plasti,
- prispevajo k prijetnemu bivalnemu počutju, kakor tudi naravnemu in sodobnemu videzu
stavb,
- preprečujejo nastanek kondenza v notranjih slojih,
- nudijo najrazličnejše možnosti uporabe (prehod iz strehe na fasado, dodatno obdelane
plošče s perforacijami ali 3D ornamenti, integracija elementov za senčenje).

Prodajni program Swisspearl zajema velikoformatne ravne fasadne pošče, valovite fasadne plošče, ravno kritino, valovite plošče Valovitka® ter novo srtrešno ploščo Structa. Za enoten videz in povezanost vseh izdelkov pa poskrbijo še ročno izdelana vlaknocementna cvetlična korita in drugi izdelki za vrt in interjer.

Novosti

Kategorija
Partnerji

Lokacija
Ljubljana, Slovenia

Povezave
Website
Facebook

Kontakt
Eternit Slovenija d.o.o.
Anhovo 9
SI - 5210 Deskle
Slovenija
info@eternit.si
+386 (0)5 392 15 72