DATUMI 2022

5. maj – zasedeno
11. maj
7. junij
13. julij
10. avgust
14. september
12. oktober
9. november
14. december

Ogledaljarna
Vidovdanska 2
Ljubljana

Razstava in arhitekturno svetovanje Dobre hiše ob 20. obletnici revije Hiše

“Slovenija je premajhna, da bi jo pozidali z grdimi hišami” je bilo vodilo, ki nas je gnalo, da smo pred dvajsetimi leti začeli izdajati revijo Hiše. Verjamemo, da je revija za nove razsežnosti bivanja v svojih skoraj 23 letih izhajanja obogatila kulturo bivanja v Sloveniji, vplivala na večjo kakovost grajenega okolja in vzpostavila pristnejši odnos med arhitekti in naročniki.

Razstava, ki jo ob zamujeni 20. obletnici izhajanja revije pripravljamo v sklopu festivala Big arhitektura in v virtualni obliki, bo prikazala silovit razvoj arhitekturne prakse na področju individualnih hiš v tem obdobju. Da bo njen učinek po dolgotrajni pandemiji Covida-19 še večji, jo bomo nadgradili z arhitekturnim svetovanjem za vse nove investitorje, ki jim je bila ta storitev v času pandemije onemogočena.

Če ste investitor, oziroma če razmišljate o gradnji ali prenovi svoje hiše, ali stanovanja, ali …, pa ne veste, kako naprej, vas vabimo arhitekturno svetovanje. V Ogledaljarni se boste imeli vsak mesec priložnost srečati z avtorji predstavljenih projektov in z njimi začeti snovati nov dom.

Polurna svetovanja bodo potekala po vnaprej določenem urniku, zato je rezervacija izbranih terminov v spodnji prijavnici do zapolnjenosti terminov obvezna.

Prijava na arhitekturno svetovanje vključuje:
– Do 4 arhitekturna svetovanja z idejnimi skicami
– Brezplačen izvod revije Hiše

Form not found: ID=196 | Name=