Kratka predstavitev podjetja in izdelkov:
BMI je vodilni proizvajalec strešnih sistemov za ravne in poševne strehe z dolgoletnimi izkušnjami v industriji. BMI Bramac Slovenija je del skupine BMI Group, ki predstavlja največje podjetje za strešne sisteme in hidroizolacijo v Evropi, s pomembno prisotnostjo v Aziji in Afriki. Združujemo nekatera največja in najbolj zaupanja vredna imena v industriji, kot so Bramac, Braas, Villas, Icopal, Decra, Everguard. Ponujamo inovativne strešne sisteme in hidroizolacije, ki so namenjeni preoblikovanju načina življenja in dela. Zagotavljamo zaščito in varnost za arhitekte, krovce, gradbenike in lastnike stanovanj. Naši predani strokovnjaki pomagajo pri načrtovanju in projektnih rešitvah, tehničnih nasvetih in informacijah o izdelkih za vse vrste objektov.

Referenčni projekti:
Plečnikove arkade – Ljubljana; obnova z ročno izdelanimi betonskimi strešniki (slovenska proizvodnja) Trgovski center Spar Šiška – Ljubljana; zelena streha Viadaukta Ravbarkomanda in Črni Kal – sanacija.

Predstavitev novosti: 
BMI BRAMAC: Bramac na slovenskem tržišču deluje že od leta 1991. Že od prvega dne igra vodilno vlogo pri postavljanju novih standardov na področju poševnih streh, kot tudi sistemskih komponent za streho . BMI BRAAS: vodilni proizvajalec glinene opeke na nemškem trgu, ki predstavlja neprimerljivo in vrhunsko kakovost strešnikov že vrsto let. BMI VILLAS: Villas je sinonim za proizvodnjo in distribucijo kvalitetnih bitumenskih in sintetičnih proizvodov za ravne in poševne strehe, temelje, poti in mostove, kot tudi za nudenje celostnih rešitev in podpore kupcem. BMI ICOPAL : PVC membrane proizvajalca Icopal se uporabljajo po vseh svetu že več kot 50 let. Kakovost, trajnost in zanesljivost naših izdelkov uporabnikom zagotavljajo miren spanec. BMI DECRA: vodilno ime med lahkimi kritinami. Decra je okolju prijazna ekološka kritina, idealna za vse oblike streh in vsa klimatska območja. BMI EVERGUARD je celovita sistemska strešna rešitev za ravne strehe. Svetovno preizkušen sistem izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj, ki zagotavlja dolgoročno varnost vaše strehe.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Naša prednost je , da s širšim prodajnim asortimanom in odličnim tehničnim svetovanjem, strankam lahko nudimo podporo pri gradnji različnih vrst objektov.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Arhitekti morajo biti seznanjeni s tem zato, da pri nas BMI / BMI Bramac ne dobijo odgovore zgolj na strešna vprašanja, temveč da pokrivamo več segmentov gradnje in s tem lahko sodelujemo na širšem spektru področij. Architects need to be aware that BMI.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Odzivi pri strankah so izredno pozitivni in spodbudni.

Kontakt:

Kategorija izdelkov: Gradbeni materiali in konstrukcije, Izolacijski materiali, Strešne kritine
Podjetje: BMI / Bramac strešni sistemi d.o.o.
Telefon/GSM: 07 38 46 222 / 031 316 727
E-mail: helena.blatnik@bmigroup.com